TRENDS & STYLING

10 typer tasker, enhver kvinde må eje

Populært sagt: ”kvinder kan aldrig få for mange tasker!” - dog vil vi påstå, at du kan klare dig fashionabelt godt med lige præcis disse 10 tasker i din samling.

Kan man have for mange tasker?

Nej, vil de fleste kvinder nok mene. En ny taske kan være et dyrt bekendtskab, og den er derfor et item, der tit bliver overvejet nøje inden køb. Nogle tasker holder kun i en sæson eller to ,mens andre kan holde næsten et helt liv. Herunder er 10 typer taske, du aldrig vil blive ked af at have i din samling. Gå efter kvalitet frem for kvantitet når du køber tasker, du vil blive takke dig selv for det – især hvis det er de mere klassiske tasker.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 tasker til fest

1. Den klassiske

En klassisk taske er for mange den ikoniske Chanel Flap Bag. Den er en tidløs klassiker og vil til hver en tid være pengene værd. Den kan fås i et væld af farver og forskellige finish, så det er bare om at vælge din fortrukne.

Chanel, pris på forespørgsel. Se mere HER

2. Clutchen

En clutch kan indeholde de vigtigste ting som mobil, pung og nøgler og er super feminin til fest og på farten. Den ultra populære The Pouch fra Bottega Veneta er et godt eksempel, som kan fås i to forskellige farver.

Bottega Veneta, 17.170 kr. Kan købes HER

3. Skuldertasken

En skulder- og crossbody taske er de flestes favorit. Den er super praktisk, da du kan have hænderne frie og kan fås i et væld af modeller. Tit kan den både bruges som hånd-, skulder- og crossbody taske – altså tre-i-en. En godt eksempel er denne fra Saint Laurent.

Saint Laurent, 7.090 kr. Kan købes HER

4. Shopperen

Shopperen er praktisk til arbejde, studie eller til en kort weekendtur. Shopperen er en enkel poset taske, tit lavet i læder eller canvas – som regel meget enkel. Shopperen er, heraf navnet, god til shoppeturen, hvor alle små poser kan samles i én.

Stella McCartney, 3.695 kr. Kan købes HER

5. Statement-tasken

Pep dit outfit op med en statement-taske. Du kan vælge en i en vild farve, fyldt med pailletter eller med frynser.

Dries van Noten, 5.860 kr. Kan købes HER

6. Mini-tasken

Minitasken er den nye taske i klassen. Den blev set på et væld af catwalks – for eksempel hos Jacquemus, hvor den blev grinet af for at være så lille, at den kun kan indeholde en enkel pastil. Andre modeller af mini-tasken er dog en anelse større og kan indeholde kortholder og mobil, hvilket er perfekt til en bytur. 

Gucci, 5.150 kr. Kan købes HER

7. Kufferten

Din kuffert kan hurtigt blive dit kæreste eje på ferier, weekendture og arbejdsrejser. Skift den kedelige sorte kuffert ud med en i et flot mønster, print eller farve. Så er den nemmere at genkende på bagagebåndet i lufthavnen og kan blive en fornem accessory i sig selv.

By Malene Birger, 3.499 kr. Kan købes HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

8. Vintage-tasken

Vintage-tasken har i den grad fået comeback og priserne på vintage Dior, Fendi og Louis Vuitton er steget markant inden for den sidste periode. Gå på udkig hos The Vintage Bar, Vestiaire Collective eller Trendsales, hvor du kan finde de fineste vintage-tasker til samlingen.

Dior, pris på forespørgsel hos The Vintage Bar. Se mere HER

9. Rygsækken

Rygsækken er ikke kun forbeholdt skolebørn og backpackerrejsende længere. Mange brands har givet tasken en kærlig hånd, og den er nu blevet et fashionabelt item.

Balenciaga, 8.135 kr. Kan købes HER

10. Bæltetasken

Bæltetasken har i den gråd fået et comeback og er set på et hav af catwalks fra Chanel til Burberry. Den praktiske bæltetaske er særligt optimal på sommerens festivaler.

Burberry, 7.390 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: 8 klassiske kjoler, du bør eje