TRENDS & STYLING

11 chikke klipklapper til de varme sommerdage

Vi går endelig det lune sommervejr i møde, og det er derfor snart tid til, at finde klipklapperne frem igen. Har du brug for et nyt par, så har vi her samlet 11 gode bud på sommerens favorit sko.

Det er nu endelig blevet tid til at udskifte de varme støvler og de tykke uldsokker med klipklapper og bare tæer, for om lidt siger kalenderen sommer og sol. 

Men en klipklap er ikke bare en klipklap. Klipklapper kommer i dag i mange forskellige former, farver og materialerstoffer. Og så har vinterens komfortable plateauhæl også fundet vej til sommerens fodtøj, hvorfor du denne sæson kan finde et hav af klipklapper med den populære hæl.

Leder du efter de perfekte klipklapper, har vi her fundet 11 chikke par, som du både kan bruge på stranden, i byen og på arbejdet.

Læs også: Forårets største skotendenser

11 chikke klipklapper

1. Farvel sutsko
Corona-situationen har fået mange til at trække i de bløde sæt og gode gåsko. Det har flere modedesignere selvfølgelig også opdaget, og derfor har der nok aldrig været så stort et udvalg af sweatsuits og komfortable sko, som nu. Rejina Pyo har for eksempel formået at designe en chik, men samtidig komfortabel, klipklap, som man sagtens kan have på en hel dag.

Rejina Pyo, Nella, 3.545 kr. Kan købes online HER

2. Klipklapper med hæl
Den populære klipklapper med hæl har ikke været til at overse de sidste par sæsoner – og det kan vi godt forstå. Den tynde hæl giver nemlig klipklapperne et mere feminint og elegant look.

Michael Kors, Angela Leather Sandal, 900 kr. Kan købes online HER

3. Den klassiske
Klipklappen, som vi alle kender den. Denne model vil aldrig gå af mode (håber vi) og kan fås i utallige farver, der kan sætte ekstra kulør på din hverdag. 

Sleepers, Slim White Flip Flop, 290 kr. Kan købes online HER

4. Sol, strand og khaki
Brug naturens farver og tilføj et par lækre khaki-farvede klipklapper til din sommergarderobe.

ATP, Merine khaki brown flip-flops, 1500 kr. Kan købes online HER

5. 70’er klipklap
Ønsker du et mere afslappet look, så er den her chunky, 70'er inspirerede plateauklipklapper fra Vagabond måske lige sagen. 

Vagabond, Juno Sandals, 1.399 kr. Kan købes online HER

6. Romantiske detaljer
Tilføj et par flettede klipklapper i en skyblå farve, for at fuldende dit aftenlook. Disse klipklappere fra Steve Madden vil med garanti give dine fødder en god aften.

Steve Madden, Nibble, 479 kr. Kan købes online HER

7. Lækker læder
Hop i et par lækre læder-klipklapper, som disse med plateau, fra By Malene Birger for ultimativ komfort.

By Malene Birger, Kiomo Leather Flip Flops, 1.899 kr. Kan købes online HER

8. Sommerens sammenkomster
Verden åbner langsomt, men sikkert op, og det betyder, at vi kan byde de længeventede sammenkomster velkommen. Hvorfor ikke fejre det i disse elegante klipklapper med hæl fra Dear Frances?


Dear Frances, Wrap Sandal, 2.785 kr. Kan købes onliner HER

9. Blomstrede klipklapper
Spice din skosamling op med blomsterprint fra Gucci. Disse klipklapper kan helt sikkert give din hvide sommerkjole lige dét ekstra.

Gucci, Blooms Supreme floral slide sandal, 2.156 kr. Kan købes online HER

10. Bohemian
Drøm dig til lækre bounty strande eller det indiske blomstermarked i et par brune klipklapper fra See By Chloé.

See By Chloé, Hana, 1.845 kr. Kan købes online HER

11. Minimalistisk look
Vælg en klassisk og stilren klipklap, hvis du vil fuldende et monokromt look. Tilføj evt. denne elegante og chunky læder klipklap fra Massimo Dutti til et par hvide bukser.

Massimo Dutti, 849 kr. Kan købes online HER

Læs også: De elskede og hadede Crocs er populære som aldrig før

Læs mere om: