TRENDS & STYLING

4 farver, vi vil bære i 2020

Disse 4 farver bliver de største i 2020. Designerne dikterer hvert år moden på ny, og dermed hvilke farver, vi vil gå i i det næste år. Her er de 4 farver, vi vil bære i 2020.

De uundgåelige farver i 2020

2020 bliver et år med masser af knald på farverne, så gør dig klar på farverige outfits i alle afskygninger! Det er især neo mint, lilla, gul og pink, som bliver de helt store farver, vi skal holde øje med i 2020. De er allerede så småt ved at ramme butikkerne, så tag dem med i dine overvejelser næste gang du skal shoppe.

2020s 4 største modefarver

Herunder kan du se de 4 farver, du ikke vil kunne undgå at se i modebilledet i 2020. Du kan inkorporere dem i dine outfits med små accessories eller gå ’all in’ med et større item som for eksempel en jakke.

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends

Farve 1: Neo mint

Neo mint er det helt nye i forhold til farver. Ifølge trendbureauet WGSN bliver neo mint åets farve i 2020, så det er en farve, der er værd at holde øje med. Farven kan være svær at style, men start småt ud med accessories og efterfølgende kan du bygge sin garderobe op med trøjer og bukser i farven. Neo mint er i dén grad en farve, man skal holde øje med i 2020, og hvis du allerede nu tænker, at du er vild med farven, er det bare om at komme i gang med at shoppe!

Farve 2: Pink

Farven pink er en trend, der kommer og går. Lige nu er det nuancen ’shocking pink’, der hersker i modebilledet, og det er en farve, der har mange stylingmuligheder og kan bruges både til hverdag og fest. Du kan for eksempel lave et helt sæt med pink i form af et jakkesæt i stedet for at vælge det traditionelle sorte sæt. Pink kan også tilføjes i mindre mængder til dit look, for eksempel som et par sko eller strømper. Der er masser af muligheder for at tilføje farven til det, der passer til dig og din stil.

LÆS OGSÅ: 5 modetendenser, der bliver kæmpestore i 2020

Farve 3: Gul

Gul er en frisk farve, der giver et twist til det ellers meget kolde og kedelig vejr vi har om vinteren. Farven har været i modebilledet i et stykke tid og vil blive ved med at være det. Så det er bare om at hoppe i en lækker gul strik, et par jeans og nogle fede sneakers for et fashionabelt outfit. Gul giver nemlig et friskt pust til garderoben – selv i små mængder.

Farve 4: Lilla

Lilla er en af de farver, der kommer og går i modebilledet, og derfor er det bare om at bruge tendensen så længe det varer. I 2020 er det alle nuancer af lilla, der er til at finde i butikkerne: lavendel, mørke lilla mfl. Men hvordan styler man lilla, så man får er super fedt outfit? Hvis man tør, kan man iføre sig farven fra top til tå i form af en kjole eller strik og bukser. For et mere elegant og klassisk look kan man style det i mindre mængder med grå eller sort. Prøv dig frem og se, hvad du synes lilla passer bedst med fra lige netop dit klædeskab.

LÆS OGSÅ: Styling tip: De 5 bedste farvekombinationer