TRENDS & STYLING

3 LOOKS | Brug din pyjamas til hverdag, arbejde og fest

Pyjamassen er ikke længere kun til hjemmehygge, men er blevet et must-have i garderoben med mange anvendelsesmuligheder. Se galleriet for inspiration til, hvordan du kan anvende tendensen.

Vi ser pyjamaslooket overalt i modebilledet lige nu – både på catwalken og på gaden. Denne tendens er perfekt, hvis man elsker at iføre sig et outfit, som både er stilfuldt og komfortabelt – og hvem kan ikke? Flere designere har givet deres bud på en pyjamas, hvoraf en af dem er det nye danske brand The Sophie

LÆS OGSÅ: 5 sommer-outfits du kommer til at have på igen og igen

Pyjamasstilen er inspireret den behagelige hotelatmosfære, hvor det er en luksus at kunne dresse sig op og ned til enhver lejlighed. Looket kan tilpasses til enhver lejlighed alt efter, hvilke andre stykker tøj og accessoires, man sætter til, så du kan tage pyjamas på, hvad end du skal hygge derhjemme, slappe af ved poolen eller til at sippe cocktails i baren.

Psst... Læs mere om pyjamas-tendesen i magasinet, der udkommer den 19. maj, og få endnu flere lækre styles.  

I galleriet kan du se alle de stilfulde og komfortable silkeitems samt inspiration til, hvordan du kan style dem – både dress up og dress down.

GUIDE | Pyjamas

LÆS OGSÅ: 5 sommer-outfits du kommer til at have på igen og igen