TRENDS & STYLING

3 måder du kan style dine jeans på

Jeans kan redde enhver tøjkrise, og der er heldigvis mange forskellige måder, du kan style dem på. Her får du en guide til, hvordan du gør!

Jeans er en essentiel style i enhver garderobe. De er nærmest uundværlige, da de kan redde enhver tøjkrise. Der findes ikke noget nemmere end at hoppe i et par jeans, en skjorte og nogle støvler for at opnå et øjeblikkeligt stilet look. Dermed sagt, kan jeans altså redde enhver sen morgen, hvor man har for lidt tid til at sammensætte et nytænkende look.

Derudover kan man også style sine jeans til en aften i byen. Hvis man har nogle jeans, som sidder fantastisk er det bare om at style dem med en lille top, stiletter og en clutch og så er man klar til byen. Igen viser jeans sig at være en nem løsning, hvis man mangler tid eller fantasi til at style nye looks til en aften ude.

LÆS OGSÅ: Find dine nye favorit jeans

Jeans egner sig også rigtig godt til, hvis man har brug for en afslappet dag i sneakers. Så er det bare om at hoppe i sine yndlings jeans, et par sneakers og en hættetrøje og så er man klar til en ny dag. Ikke blot ser det cool ud, det er også super behageligt at have på.

Her på redaktionen elsker vi jeans og det hav af muligheder, der er for at style dem!

Se med i galleriet, hvor vi guider til 3 måder, du kan style dine jeans på:

3 måder at style jeans på

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER