TRENDS & STYLING

3 slags print, du skal kende denne sommer

Hvilke print kommer til at dominere hele sommeren? Bliv klogere her.

Sommeren nærmer sig, og det betyder skålevis af lækre frugter og frodige blomsterenge – også på beklædningen. Sommerens smukkeste print er nemlig blomster og frugt, og så er dyreprint også en klassiker, der slet ikke er på vej ud.

Her er sommerens smukkeste print

Blomsterprint

Blomsterprint er en af sommerens smukkeste print, hvilket vi godt forstår, for hvad er mere sommerligt end at vandre rundt i naturen og være omgivet af den blomstrede sommeratmosfære, mens du er iført en lækker blomstrede sommerkjole? Der findes tusindvis af items med blomsterprint, som alle er smukke på hver deres måde. Med de mange blomstrede items kan du også nemt style dit outfit til enten stranden, jobbet eller i byen og finde lige præcis det blomstrede item, som passer perfekt til dig.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du denim denne sommer

Frugtprint

Elsker du at spise lækker og saftig frugt om sommeren, løber din mund måske også i vand, når du ser denne trend. Denne sommer er det ikke kun blomster, der stjæler modebilledet. Trenden med frugtprint giver også en dejlig sommerfølelse, som man bare har lyst til at hoppe med på. Hvis du elsker trenden med frugtprint, men ikke har lyst til at iføre dig i frugt fra top til tå, kan du gå efter en frugtig accessory, der kan peppe din yndlingskjole op.

Dyreprint

Leopardprint har været en del af modebilledet i mange år – i højere eller mindre grad. Denne sommer er leopardprint i fokus igen. Men det er ikke bare leopardprint, som er i fokus. Det er alle former for dyreprint, som kradser sig ind modebilledet. I år er det særligt slangeprint, zebraprint og tigerprit, der gør leoparden selskab i garderoben.

LÆS OGSÅ: Hvad skal du have på til havefest?

Shop sommerens smukkeste print i galleriet

3 print du skal kende i sommeren 2018