TRENDS & STYLING

4 skomærker, der laver behagelige stiletter

Høje hæle er elegante, men de kan også være smertefulde at bære. Heldigvis kan smerter og ubehag være fortid, for der findes nu skomærker, der specialiserer sig i, at lave stiletter, der er behagelige at gå i.

Slut med ondt i fødderne

De fleste, der går i stiletter eller andre former for høje hæle, kender til problematikken: du skal vælge mellem æstetik og komfort. Stiletterne vil få dit outfit til at stråle, men dine fødder til at skrige i smerte efter et par timer. Netop derfor, er der mange, der fravælger de smukke stiletter til fordel for en mere behagelig sko. Og det er der jo ikke noget at sige til!

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du en hel dag i stiletter

Men heldigvis behøver det ikke længere være sådan. Der findes en række skomærker, der laver behagelige stiletter og høje hæle, som du snildt vil kunne bære i mange timer uden smerter og ubehag. Vi har fundet de mest komfortable høje hæle på markedet. Par dem med en smuk kjole og du er klar til fest, eller brug dem med dine yndlingsjeans, en efterårsfrakke eller en hyggelig trøje, så er du klar til en arbejdsuge, hvor smertefulde fødder og ankler er en saga blot.

4 skomærker, der laver stiletter, der er behagelige at gå i

Tænk sig at hoppe i et par stiletter, som ikke ødelægger dine fødder efter en 7 timers arbejdsdag, eller sågar en fest med dans sent ud på natten. Det er ikke utænkeligt, for der findes skomærker, som arbejder på at gøre dine stiletter mere behagelige.

LÆS OGSÅ: Tip: Sådan udvider du dine sko og stiletter

Ofte skyldes komforten i de mest behagelige højhælede sko en særlig teknologi i både hælen og sålen. Og fortvivl ej, for det er muligt at komfort og æstetik kan gå op i en højere enhed, når vi snakker stiletter. Hvis du vælger et par stiletter fra et af disse 4 skomærker, behøver det ikke være enten eller.

Behagelige stiletter fra Cole Haan

Cole Haan har udviklet ’Grand.OS’-såler, der både er lette og udstyrede med lydhæmmende dæmpning og fleksibilitet, der efterligner den naturlige bevægelse i dine fødder. Modellen ’Cole Haan Air’ var i mange år den mest komfortable stilet for kvinder, som blev udviklet i et samarbejde med Nike Air. Skoen var en kvalitetssko til en overkommelig pris og meget stilfulde. I dag er ’bow pumps’ et af mærkets bedst sælgende modeller, der muligvis skyldes en kombination af behagelige, pæne og sågar vandtætte stiletter.


Stiletter, Cole Haan, 1.000 kr. Kan købes online HER


Støvletter, Cole Haan, 550 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 10 tricks til smart skoopbevaring

Behagelige stiletter fra Banana Republic

Banana Republics stiletter er forede med det såkaldte memory-skum og en polstret indersål, der er designet for at give foden komfort til at gå i et par stiletter hele dagen. Men det er ikke alt, for Banana Republic har lavet en stilet, der er blevet et ikonisk varemærke for brandet, nemlig ’12 hour pump’, der – ligesom navnet indikerer – kan bæres i 12 (eller flere) timer.

Modellen har indlægssåler, der hjælper med hælstabilitet for at beskytte dig mod at vride om på anklen, og er angiveligt glidebestandig, hvilket betyder, at de er sikre på glatte veje, slud eller i sne. Med en åndbar syntetisk foring, kan du bære disse sko på selv de varmeste sommerdage og ikke bekymre dig om, om dine fødder lugter af gammel sportstaske.


Stiletter, Banana Republic, 750 kr. Kan købes online HER


Stiletter, Banana Republic, 750 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 9 typer sko, enhver kvinde må eje

Behagelige stiletter fra Roccamore

Den danske skodesigner Frederikke Antonie Schmidt står bag det efterhånden velkendte skomærke Roccamore, der efter sigende laver de mest behagelige sko med høje hæle. Roccamore det første brand i verden til at producere en sko, der former foden anatomisk korrekt i en stilet, hvilket skyldes skoens ortopædiske såler, som er stødabsorberende ligesom dem i sneakers.


Stiletter, Roccamore, 1.900 kr. Kan købes online HER


Støvletter, Roccamore, 2.700 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Top 13: De mest ikoniske sko og stiletter nogensinde

Behagelige stiletter fra Ecco

Tilbage i 1963 i Bredebro opstartede skomærket Ecco, der har udviklet på skoformfort – med stor succes – lige siden. Ecco skoenes enkle og skandinaviske look er lavet af materialer i høj kvalitet, der sikrer god komfort og fleksibilitet. Det kan lade sig gøre grundet en teknik, hvor sålematerialet sprøjtes ind i en form som gør, at overdel og sål smelter sammen. Selve syningen foregår fortsat i hånden, hvorfor Ecco tilbyder en god balance af traditionelt skoværk med avancerede produktionsmetoder.


Støvletter, Ecco, 1.500 kr. Kan købes online HER


Stiletter, Ecco, 1.100 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Så farlige er dårlige stiletter for dit helbred