TRENDS & STYLING

5 stil-hacks der løfter din stil

Det er ofte de helt små ting, der kan fuldende dit outfit og sætte prikken over i’et. IN giver dig her 5 tips til at stilsikre dine outfits.

Det kan nogle gange være hjælpsomt at have tips og tricks i ærmet, når man skal vælge sit outfit. Ofte mangler man blot lige det sidste for at gøre dagens outfit komplet, og det er her de små detaljer spiller en rolle.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens udvalgte modefund | Lag-på-lag

Brug disse 5 stil-hacks til at give dit outfit, det ekstra der gør det spændende og giver din stil mere personlighed og kant.

Silketørklæde
Silketørklædet er kommet for at bliver (håber vi)! Det er den nemmeste måde, hvorpå du tilføjer lidt ekstra til dit outfit. Bind det i halsen for et mere sofistikeret look, i håret for et mere afslappet et eller brug det som bælte for at give dit outfit mere liv og dybde. Se de forskellige måder, du kan bruge tørklædet HER 

Klip i dine gamle jeans
Giv dine gamle (eller nye) jeans nyt liv ved at klippe eller nærmere rive den nederste kant af dem. Ved at klippe et lille hak i buksebenet ved den længde du ønsker og rive dem over, får du et råt, uperfekt og super cool udtryk med masser af denimtrevler

Et bælte i taljen
Et bælte, et tørklæde eller en kraftig lædersnor, uanset hvad, gør du dig selv og din figur en tjeneste ved at være bundet ind i taljen. Hvis du har flere lag på, "samler" du også dit outfit ved at have noget i taljen samtidig med, at det giver et sofistikeret udtryk.

Lag-på-lag
Lag på lag-teknikken kan være svær, men så snart du mestrer den, er den stensikker! Jo flere lag, jo flere dimensioner, jo bedre stil og jo federe outfits. Det er nemt at smide et par jeans, en T-shirt og en cardigan på, men det skaber ikke altid et spændende outfit. Lag-på-lag kan bestå af en top over T-shirts, en vest uden på skjorten eller kan opnås ved at tilføre dit outfit flere accessories og smykker. Lag på lag-teknikken giver tilfører dit outfit kant og udstråler personlig stil. 

Pæne sokker
Nogle gange handler det bare om de helt små ting. Det kan være det, der gør det store hele ekstra fint og stilet. Pæne sokker er en af de små ting og sikke en forskel de kan gøre. Lige så chikt og lækkert bare ankler kan være (når vejret er til det), lige så fint kan det være med et par glimmer sokker i dine sneakers, en blondekant der stikker op af din støvle eller en feminin sok i stilletten til hverdag. 

LÆS OGSÅ: MODE | 30 accessories du må eje inden du fylder 30 år

 

Læs mere om: