TRENDS & STYLING

5 ting du ikke må have på til et bryllup

En bryllups-dresscode kan være en hård nød at knække, fordi der er så mange uskrevne regler. Læs her, hvilke 5 ting du absolut IKKE må have på til et bryllup.

Det giver god mening, at du ikke må vælte bryllupskagen, spilde rødvin på bruden eller være plakatfuld før forretten – men når det kommer til påklædningen til et bryllup, er det slet ikke så lige til.

Her får du listen med de 5 absolutte no-gos til et bryllup.

5 ting, du absolut ikke må have på til et bryllup

Hvidt

Når det kommer til bryllupper, er en god tommelfingerregel, at du aldrig må overgå brudeparret – eller rettere sagt: bruden.

Derfor ved de fleste også, at det er et absolut no-go at klæde sig i enhver nuance af hvid til et bryllup. Hverken råhvid, æggeskal eller knækket hvid går, når det kommer til et bryllup. Undgå også brudekjolelignende snit.

Denim

Normalt er jeans din bedsteven og en sikker vinder, men desværre ikke til enhver lejlighed.

Denim – om det er jeans eller jakker – er no-go, når det kommer til et bryllup, medmindre dresscoden tillader det! Tag in mente, at det altid er vigtigt at mærke stemningen i brylluppet. Er det en havefest? Jamen så er denim MÅSKE okay, men som udgangspunkt, så lad din bedste ven hænge derhjemme til dagen efter.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

(for) Meget hud

Man skal som udgangspunkt ikke være forskrækket for hud, men til et bryllup gider bruden ikke konkurrere med en kavalergang eller en bar ryg.

Vær ikke bange for bare arme, bare ben eller en passende udskæring, men den helt dybe V-udskæring må vente til weekenden efter.

Sort

Det svært med sort til bryllup. Traditionelt set er det ikke en tilladt farve for bryllupsgæsten, og Emma Gad ville ikke være fan. Til gengæld findes der er i dag mange smukke sorte kjoler, der ikke leder tankerne hen mod en begravelse - tværtimod! Hvis du er i tvivl om din sorte påklædning, så forhør dig hos bruden.

LÆS OGSÅ: Må man have sort på til bryllup?

Dyreprint

Ingen tvivl om, at dyreprint er enormt smart, og ikke mindst, at det kan pifte ethvert outfit op. Men det er måske ikke til det elegante havebryllup, at du skal trække i leopardpletter eller zebrastriber fra top til tå. Hvis du er bidt af en gal leopard, så hold dig til et plettet clutch eller et par stiletter for at pifte dit bryllupslook op. Miav!

LÆS OGSÅ: GUIDE | Læg den perfekte makeup til et bryllup