TRENDS & STYLING

5 trends, der dominerer Instagram lige nu

På Instagram er der 5 modetendenser, der skiller sig ud dette efterår. Bliv klogere på, hvilke 5 fremtrædende modetendenser IN har spottet på Instagram her.

Instagram forbliver en evig digitale inspirationskilde, når det gælder de nyeste tendenser inden for mode, bolig og skønhed. 

Til dette efterår er det trends som højskaftede støvler, farverige jakkesæt, feminine poloer og pyjamasser, der kommer til at dominere i gadebilledet. 

Lad dig derfor inspirere af disse 5 modetendenser, når efterårsgarderoben skal opdateres. 

Tendens 1: hestepige-looket

Hestepige-looket er nok den mest iøjnefaldende trend dette efterår. De fleste har nok allerede været der i de tidlige teenageår, men nu er trenden altså tilbage igen – hvilket Mathilde Gøhlers instagramopslag er et tydeligt eksempel på.  Anskaf dig et par højskaftede støvler, stramme leggings eller bukser, en blazer og looket er fuldendt. 

LÆS OGSÅ: Her er tricket, der pifter et hvert outfit op

Tendens 2: den hvide blazer

Den hvide blazer er en sikker favorit i garderoben, og er især svær at undgå dette efterår. Hop med på instagram-trenden ved at iføre dig den hvide blazer tilsat et par lyse jeans og en lille stilet. 

Tendens 3: det farverige jakkesæt

Instagram har talt, det farverige jakkesæt er kommet for at blive. Jakkesættet kan både bruges til hverdag med fede sneakers og til fest tilsat et par stiletter. Så når du skal ud og investere i din nye efterårsgarderobe, kan du vælge et jakkesæt i den farve, der passer bedst til dig. 

LÆS OGSÅ: 4 trends, du aldrig troede skulle blive populære igen

Tendens 4: den feminine polo T-shirt

Den feminine polo T-shirt har fået et kæmpe comeback dette efterår, hvilket nok skyldes Pradas genskabelse af den ellers lidt kedelige polo. Det fede ved polo T-shirten er, at den skifter markant udtryk, alt efter om du har knappet den helt op, eller lader den stå åben. Der er ingen tvivl om, at poloen bliver et must-have i garderoben dette efterår.

Tendens 5: den behagelige pyjamas

Der er intet så behageligt, som at kunne trække i en blød pyjamas. Dette efterår er komfort i højsædet, og det kan altså sagtens se godt ud, imens det er behageligt. Pyjamas-trenden er ikke til at komme udenom på Instagram, hvor den bliver stylet på mange forskellige måder. For eksempel kan det flotte grønne pyjamas-sæt styles med en blå blazer og blå mules-sandaler. Pyjamassættet er nok den hyggeligste trend, der er spottet på Instagram dette efterår.