TRENDS & STYLING

6 måder at bruge dit tørklæde på

Silketørklædet er måske nok den mest sofistikerede og elegante accessory, du kan iklæde dig, og det giver et fint udtryk – uanset hvordan du bruger det. Der er nemlig mange muligheder i det fine lille tørklæde.

Tørklædet hører ikke kun til i halsen. Der er mange måder at bruge den smukke accessory på, og den klassiske knude om halsen er bare en af dem. Silketørklædet har mange år på bagen, men er på det seneste vendt stærkt tilbage i modebilledet, som en del af de største street style-influenters look.

Opgrader dit look med et tørklæde  

Med et tørklæde er det let at tilføre dit outfit et skud farve ved at bruge silketørklædet på den måde, du synes passer til dig og dit udtryk. Det kan lette et ellers mørkt outfit og give det en ekstra dimension der gør det mere interessant og stilet. Her får du inspiration til at bruge dit tørklæde på forskellige måder - inspireret af streetstyle-stjernerne! Se også videoen i bundet af artiklen, og bliv inspireret til at få silketørklædet mere ind i din hverdagsgarderobe.

Den klassiske

Bind tørklædet i halsen enten en enkel gang rundt og så bundet eller to gange rundt om halsen for et mere lukket udtryk.

I håret

Brug tørklædet som pandebånd eller til at binde håret op i en hestehale. Det giver et fint og feminint look.

Som bælte

Bind det i taljen i stedet for et bælte for et synligt farvestrejf.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Som turban 

Brug tørklædet som turban. Det giver et interessant og fangende look, som de færreste tør at kaste sig ud i, men er yderst dragende og inspirerende at se på. 

Boheme løst 

Brug tørklædet let og tilfældigt over ryggen og om hovedet. Det givet et luksuriøst bohemet look. 

Taske accessory 

Brug tørklædet rundt om taskeremmen eller bind det om remmen og lad det flagre løst ned af tasken. Begge dele giver et farverigt og sommerligt twist til en ensfarvet taske.

LÆS OGSÅ: 30 skønne sommersko

I videoen herunder kan du få mere inspiration til at bruge silketørklædet: