TRENDS & STYLING

5 stiltips til den chikke karrierekvinde

Det tager tid og dedikation at få succes på jobbet, og det kan være en udfordring at have helt styr på påklædningen også. Her er reglerne, der holder dig chik på kontoret!

Når du skal jonglere mellem karriere, familie og tid til dig selv, kan det sommetider føles uoverskueligt også at skulle holde sig opdateret på de nyeste trends. Du får derfor her fem af de bedste stiltips, så du er altid er klædt på til at gå arbejdsdagen i møde.   

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

1. Find dit go to-outfit

Har du et vigtigt møde eller en præsentation i kalenderen, er det afgørende at kunne hoppe i et outfit, som ikke kræver den store planlægning, og som du ved, du føler sig tilpas i. Det behøver blot at være et helt enkelt sæt som for eksempel en en pencilskirt med en oversized trøje, et klassisk jakkesæt eller en pussy bow-skjorte stylet med sorte jeans.

Bukser, Max Mara, 2.199 kr. Kan købes online HER 

Strik, Acne Studios, 2.900 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din nederdel om vinteren

2. Passende fodtøj

Om du er på vej til en middag i sidste øjeblik eller skal løbe fra møde til møde, er det en god idé at have adgang til både høje hæle og komfortable, flade sko. Gå gerne efter par, der er klassiske og passer til ethvert outfit. Opbevar skoene under dit skrivebord eller i dit skab, så du altid er forberedt på enhver situation. 

Ballerinaer, L’autre Chose, 2.746 kr. Kan købes online HER 

Stiletter, Jimmy Choo, 3.650 kr. Kan købes online HER 

3. Balance i outfittet

Selvom de fleste arbejdspladser ikke har en decideret dresscode, vil det for mange føles ukomfortabelt at møde op i kimono og strandshorts. For at finde det tøj, du føler dig mest tilpas i, kan det derfor være rart at skelne mellem det, du bærer på arbejde og det, du bærer, når du har fri. Tænk over, hvad du føler dig bedst tilpas i hele arbejdsdagen igennem, hvad end den byder på møder, praktiske gøremål eller en fredagsøl med kollegerne. En ærmeløs top sammen med en A-formet nederdel eller en voluminøs flæsebluse med et par stramme bukser er et klassisk outfit, men sørg for at vælge det, som du føler dig tilpas i.

Top, Dolce & Gabbana, 5.180 kr. Kan købes online HER 

Bukser, Roland Mouret, 5.665 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Er du der, hvor du skal være? 15 karrierespørgsmål du bør stille dig selv

Den perfekte blazer

En god blazer er en nem måde at løfte et outfit på, selv hvis du mikser den med sneakers og en t-shirt. Hvis din arbejdsplads er forholdsvis konservativ, bærer du med stor sandsynlighed allerede blazer mindst én gang om ugen, så hvorfor ikke sætte lidt kulør på tilværelsen med en farvet eller mønstret en af slagsen? Det er dog individuelt fra arbejdsplads til arbejdsplads, om farver og mønstre er passende, så også her skal du selvfølgelig kun gøre, hvad der føles rigtigt for dig.

5. Tidsløse accesories

Prikken over i’et i dit arbejdsoutfit er dine accesories, og det er ofte her, det kan betale sig at investere lidt ekstra. En god, tidsløs taske i et lækkert læder kan du have i mange år, ligesom et par klassiske guldøreringe aldrig går af mode.

Taske, Jacquemus, 4.280 kr. Kan købes online HER