TRENDS & STYLING

7 Instagramprofiler du skal følge, hvis du drømmer om at lave dit eget tøj

Vil du gerne hoppe med på den bæredygtige trend og lave dit eget tøj? Eller har du en gammel favorit i bunden af skabet, som ikke længere er helt så stilet? Tjek disse 7 Instagramprofiler ud for inspiration og guides til hvordan du kan strikke og sy nyt tøj eller upcycle det gamle.

Bæredygtighed er blevet et emne, som vi alle skal forholde os til i vores hverdag - og specielt i modebranchen er det det helt store samtaleemne. 

LÆS OGSÅ: Eva Kruse: Modebranchen skifter ham og får et mere bæredygtigt fokus

Vi har alle et ansvar

Men det er ikke kun i modebranchen, hvor der skal gøres en indsats i kampen mod overforbruget. Som de modeglade shoppere du og jeg er, har vi også et stort ansvar. Og derfor er vi vilde med, at det er blevet en trend at hive symaskinen frem for at give gammelt tøj og genbrugsstof nyt liv. 

Men det kan være svært at komme i gang - specielt hvis man ikke er den helt store gør-det-selv-kvinde.

LÆS OGSÅ: 5 tips til at shoppe mere bæredygtigt

Her er 7 Instagramprofiler hvor du kan finde inspiration og guides, til hvordan du kan sy smockkjoler med pufærmer, lave kisebær-perlebroderi på en taske eller strikke din egen chunky strikketrøje. Læs med i galleriet og find ud af hvilke Instagramprofiler, du skal tjekke ud, inden du begiver dig ud i at lave dine egne kreationer. 

7 Instagramprofiler du skal følge, hvis du drømmer om at lave dit eget tøj

7 profiler du skal følge, hvis du drømmer om at lave dit eget tøj