TRENDS & STYLING

7 måder at style bukser med vidde

Bukser med vidde er en klassiker, og der findes et hav af muligheder for, hvordan de kan styles. Uanset farve og materiale kan du få rigtig meget ud af dine viddebukser, da de kan styles til flere forskellige anledninger. Få inspiration til 7 måder at style dine bukser med vidde på.

Bukser med vidde er et musthave i garderoben. Har du tøjkrise, er dine viddebukser løsningen på dit problem, da de kan gå til hvilken som helst anledning – hvis de altså bliver stylet rigtigt. Så hvis du ikke allerede har fået fingrene i de 70’er-inspirerede bukser, er det nu du skal slå til. De viser sig igen sæson efter sæson, og vil derfor være en god investering.

LÆS OGSÅ: Shop de sæsonens lækreste bukser med vidde her

Med viddebukser er det muligt at være kreativ, da det er et så klassisk item. Hvis du har lyst til at tage en ekstravagant top på, kan du style den med et par enkle viddebukser, og på den måde tone toppen lidt ned. Du kan også gå hele vejen, og lave sæt med farver eller måske tern. Kun fantasien sætter grænser, og du vil uden tvivl kunne bruge dine viddebukser, så de passer til lige netop dig og din stil.

Sorte bukser med vidde

Et par sorte bukser bukser med vidde er altid et sikkert valg. De sorte bukser kan bruges i næsten alle sammenhænge. Med en lækker brun skjorte, vil du få skabt et outfit, som har lidt kant. Du kan binde outfittet sammen ved at tilføje matchende accessories og eventuelt et par lyse sko for at skabe kontrast. Det gode ved en skjorte er, at du til finere brug kan knappe den lidt ned og gøre den mere sexet, men du kan også knappe den helt op og bruge den til arbejde.

Farvede bukser med vidde

Med et par farvede viddebukser kan du meget mere end du tror. Kunsten er at finde en farve, der matcher den grønne nuance, og her er lilla et af de bedste bud. Hvis du tør vove dig ud i det, vil det give dig et fint og iøjefaldende sæt, som du kan bruge til mange anledninger. Hold eventuelt sko i en neutral farve, så det er tøjet der kan få al fokus.

Denimbukser med vidde

Det er altid godt at kunne hive et par denimbukser frem, som kan redde enhver tøjkrise. Disse denimbukser med vidde er ikke en undtagelse. Brug dem eventuelt med et beige item, som er den farve der er spottet på alle catwalks under modeugerne. Beige ser lækkert ud til et par denimbukser. Brug derfor dine denimbukser med en beige jakke. Sko og accessories kan du med fordel holde i de sikre, sorte farver, da resten vil tage spotlyset.

LÆS OGSÅ: 8 klassiske kjoler, du bør eje 

Ternede bukser med vidde

Der kommer nye trends hvert år, men der er også nogle, der vender tilbage. I år er tern en af dem. Hvis man vil være med på en trend, er det vigtigt at man føler sig komfortabel. Tøj skal kun bæres, hvis man føler sig godt tilpas i det. Det er her viddebukser kommer ind i billedet. Samtidig med at de er komfortable, kan de også se så fashionable ud. Når du allerede har smidt dine ternede viddebukser på, kan du lige så godt køre den helt ud med en ternet top og et bælte i taljen. Accessories bliver holdt i de hvide farver, nu hvor outfittet består af tern.

Hvide bukser med vidde

Et par viddebukser i hvid kan styles på mange forskellige måder. En god måde at style dem på, hvis du har lidt svært ved at komme med ind i farvetendensen, er med en sort overdel. Tilføj nogle neutrale sko og en neutral taske. Prøv måske en farvet hat. Fordelen ved at vælge en farvet hat er, at du ”bare” kan tage den af, hvis det ikke lige er dig alligevel. Spring ud i det, hvis du gerne vil tilføje lidt farve til din garderobe.

Stribede bukser med vidde

De her viddebukser skal tage spotlyset. For at binde sættet sammen matcher både jakke, sko og taske, som giver et rigtig fedt og sammensat look. Den her styling er til dig, som elsker farver, og at mixe og matche. I princippet er de stribede viddebukser nok i sig selv. Med striber får de dine ben til at synes længere.

Suit med viddebukser

Når du bruger din viddebukser i et suit, kan det meget. Style det med en T-shirt, og det bliver mere afslappet, med en skjorte kan det gå til arbejde, og med en bodystocking kan det gå til fester. Skab sammenhæng ved at tilføje en statement T-shirt, der matcher farven på suitet, og match dine sko med din håndtaske.

LÆS OGSÅ: Se sæsonens fedeste statement T-shirts