TRENDS & STYLING

7 tendenser du skal kende

Det kan godt være, at det stadig er vinter uden for vinduerne, og at hverken træer eller småblomster har så meget som tænkt på at spire. Men foråret er begyndt – i hvert fald i modebilledet, hvor farverne gul og pink er med til at få forårsfornemmelserne til at springe ud. Her får du syv tendenser, der kommer til at tegne moden i denne sæson.

Denne sæsons største tendenser

Sæsonens syv største tendenser byder på stærke nuancer, iøjnefaldende mønstre, western og punkede rebelskhed. Læs mere om forårets syv tendenser, som i høj grad præger modebilledet netop nu.

Tendens 1 | Workwear

Rene linjer, minimalistiske snit og det feminine udtryk kendetegner forårets enkle workwear-look. I en afdæmpet tone i tone-farveskala som khaki, creme og navy minder stilen mest om tidligere tiders klassiske arbejdsuniformer og kedeldragter.

Tendens 2 | Gul
Intet signalerer forår som gul, og den glade kulør er ikke til at komme udenom denne sæson. Fra den lysegule til den knaldende solskinsgule – på klassiske jakkesæt, oversize sweatre og feminine kjoler eller som et lille detaljesolstrejf.

Tendens 3 | Western
Med inspiration hentet i Det Vilde Vesten og præriens kvindelige helte er westernlooket igen at finde i modebilledet. Broderier, flæser og frynser i lange baner kombineret med denim og ruskind skaber sæsonens vildeste tendens. Yee-haw!

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Flæse på flæse-tendensen

Tendens 4 | Pink
En af forårets skarpeste farver er den hotte pink, og hos mange toneangivende modehuse var 80’er-kuløren med helt fremme på catwalken. Brug farven som en smuk, opsigtsvækkende detalje eller hop i pink fra top til tå, hvis du er modig.

Tendens 5 | Punk
80’ernes punkscene og sortklædte rebeller vender tilbage i en moderne og nyfortolket stil, som er mere feminin og sexet. Rå læderjakker, transparente materialer, slidt denim og masser af nitter og kæder skaber looket.

Tendens 6 | Timeglas
Enkel elegance er kodeordene hos mange modehuse, der har ladet sig inspirere af fortidens kvindeideal, hvor taljen skulle markeres. Bæltet, som kan være bredt eller smalt, neutralt eller markant, er forårets accessory og skaber den feminine silhuet.

Tendens 7 | Grafisk
Farverne eksploderer i sæsonens grafiske og farverige miks, hvor striber og geometriske print skaber humoristiske sammensætninger og leg med farvepaletten. Enkle silhuetter og klassiske snit får et moderne og dristigt udtryk med iøjnefaldende farver og mønstre.

Se med i galleriet hvor de 7 tendenser vises på catwalken og i gadebilledet og få inspiration til, hvordan du kan få tendenserne ind i din garderobe:

Modebilledets 7 tendenser

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Forårets store tendens - grønne nuancer