TRENDS & STYLING

9 smykker enhver kvinde bør eje

De fleste smykker er tidløse og fast inventar i enhver garderobe gennem det meste af livet. Nogle smykker går i arv og har dermed en ufattelig lang levetid. Der kan dog også være behov for fornyelse og udskiftning, så se med i galleriet, hvor IN giver dig inspiration til dit næste smykkekøb.

Der er intet, der kan sætte prikken over i’et i et outfit, som det helt perfekte smykke. Det pynter ikke blot, men det sætter også et personligt præg, da mange ofte bruger smykker, som har en betydning. Det kan enten være et arvestykke, eller noget man har drømt om længe, og som man derfor har investeret i. Én ting er sikkert, og det er, at enhver garderobe har brug for smykker for at gøre ens stil ekstra personlig.

LÆS OGSÅ: TREND | Smykker der skaber dit outfit

Mulighederne i smykkeverdenen er uendelige, og man kan være sikker på, at der er noget for enhver smag. Hvis man er den klassiske type, og den nedtonede stil tiltaler én, kan man gå efter delikate smykker med tynde snit og små detaljer, mens man kan gå efter voluminøse og iøjnefaldende smykker, hvis man er lidt mere modig og eksperimenterende i sin stil. Der er også nogle, der foretrækker at bruge de samme smykker i mange år – de går efter smykker, der er tidløse, lavet i et klassisk design og af de bedste materialer.

Selv om man har opnået sine drømmekøb rent smykkemæssigt, er det dog stadig tiltalende at opdatere sin smykkesamling i ny og næ, da der hele tiden bliver lavet nye smykker, som kan tilføre noget ekstra til ens smykkeskrin.

Disse 9 smykker bør enhver kvinde eje

Se med i galleriet herunder, hvor IN guider dig til den perfekte smykke-garderobe og inspirerer dig til dit næste glitrende køb:

9 typer smykker enhver kvinde bør eje

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER