TRENDS & STYLING

9 ting du sagtens kan slippe af sted med til nytår

Nytårsaften er en aften, hvor det er tilladt at skeje ekstra meget ud. Se med i galleriet, hvor vi har fundet 9 ting, du sagtens kan slippe af sted med til nytår.

Selv om modeverdenen og alle dens tendenser efterhånden tillader det meste, er der nogle ting man bare nemmere slipper af sted med, når der er en stor fest. Nytårsaften må siges at være den aften, der løber med prisen som årets mest festlige aften og dermed også en aften, hvor forskellige ideer (og de vildeste trends!) kan prøves af. For tiden er eksempelvis glimmerstøvler meget fremme i billedet, men tendensen er måske ikke noget enhver tør give sig i kast med. Her er nytårsaften en aften, hvor det kan prøves af – uden at man tilegner sig alt for meget opmærksomhed. For der skal nok være nogen, der er hoppet i mere glimmer end dig!

Alle muligheder er åbne nytårsaften, og det er dermed bare om at give sig i kast med at afprøve forskellige ting. 

Her er 9 ting du sagtens kan hoppe i nytårsaften

1. Glimmerstøvlerne

Foto: Mondadori

De har været overalt denne sæson, og især de vilde og lårlange glimmerstøver fra Saint Laurent har været eksponeret i mange modeblade og flittigt vist på Instagram. Tendensen er iøjnefaldende og derfor ikke nødvendigvis noget, som alle ville turde give sig i kast med. Her åbner nytårsaften muligheden op for de forsigtige, der gerne vil afprøve tendensen, men ikke tør implementere den til hverdagsbrug. Og glimmerstøvler i ankelhøjde fungerer i øvrigt lige så godt, som de lårlange!

2. De ekstreme øjenvipper

Falske øjenvipper er efterhånden noget, som mange tyer til. Den ekstra længde på vipperne bliver både brugt til hverdag og fest, men hvis du gerne vil kaste dig ud i nogle ekstra lange, nogle med glimmer eller nogle med fjer er nytårsaften også en oplagt aften at teste tendensen.

3. Den lille laknederdel

Lak er for alvor en af tidens trends og kan sagtens bruges til hverdag. Hvis du stadig ikke er kommet med på bølgen, er nytårsaften en oplagt mulighed for at hoppe i en skinnende nederdel.

4. Smid bh’en

Hvis du har en lille stropkjole på nytårsaften og gerne vil undgå, at stropperne fra bh’en spolerer looket, er det helt tilladt af efterlade bh’en derhjemme.

LÆS OGSÅ: 19 kjoler til nytår

5. De største øreringe

Statement-øreringe kan redde ethvert outfit, men for nogle er de bare lidt for store og iøjnefaldende til hverdagens kontormiljø. Lad dem redde dit outfit nytårsaften, og vær ikke bange for at vælge de største og mest glitrende.

6. Den vilde frisure

Til hverdag har man det ofte med at sætte en nem hestehale eller blot lade håret hænge løst. Vær ikke bange for at lave en vild frisure til nytårsaften, og brug frisuren som udgangspunkt for hele dit look.

7. Farvede læber

Vær ikke bange for at begive dig ud i farvede læber nytårsaften. Den klassiske røde er altid et hit, men det er altså også til nytår, at ingen vil kigge skævt til pink, lilla eller mørke læber.

8. Kjole med cut-out

En kjole med cut-out fungerer nok sjældent på kontoret, men til nytårsfesten er den perfekt.

9. Gennemsigtig

Nytårsaften er det mere end okay at hoppe i en kjole, hvor man kan ane undertøjet. Og hvilken undskyldning for at købe en ny fin bh. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: