TRENDS & STYLING

De skøreste trends i 2018

Hvilke trends delte vandene og blev mødt af løftede øjenbryn i det forgangne år? Få overblik over de skøreste trends i 2018 lige her.

2018 bød på en masse tendenser, der for alvor fik fat i både catwalken, gadebilledet og Instagram. Nogle af dem har fået fat, og nogle af dem går nok hurtigt i glemmebogen igen. Men en ting er sikkert: De har allesammen været mindeværdige. Særligt de her syv skøre trends glemmes ikke foreløbig.

De skøreste trends i 2018

Højtaljede bikinitrusser
Sommerens hotteste bikinitrusse var overalt på Instagram. I bedste ’Baywatch’-stil hev blandt andet skuespiller Shay Mitchell og modellen Eileen Cassidy de højtaljede bikinitrusser på. Looket er med til at fremhæve formerne, og det er i den grad lækkert, men strandmoden delte også vandene. Mon trenden fortsætter i sommeren 2019?

Sportstøj er fashion
Tanken om at tage sportstøj på til et fornemt event, er måske ikke lige den første der falder dig ind, når du står og kigger fortvivlet på dit klædeskab. At smide et par joggingbukser og en hættetrøje er set op til flere steder, og hører ikke længere kun søndag på sofaen til. Supermodellen Kendall Jenner får det til at se super nemt ud, men kan andre dødelige også fremstå lige så fashionable?

LÆS OGSÅ: Sneakers blev den nye formelle sko i 2019

Cykelshorts
Apropos sportstøj så er cykelshorts også kommet frem. Kim Kardashian er flere gange blevet spottet med cykelshorts og en oversize trøje, og disse to items ser ud til at have blevet bedste venner i 2018. Burde det være et item, vi bare skulle holde os til når vi skal en tur på cyklen? Det er spændende at se om trenden også holder i 2019. 

Plastiktasker
Plastiktaskerne fik deres gennembrud i år, og der er virkelig mange, der er hoppet med på trenden. Det virker som en trend, der også kommer godt fra start i 2019, men mon den holder hele året? Et lille tip: Ha’ in mente, at du nok lige skal tænke over, hvad du propper i tasken…

Mad som accessories
Instagram bliver ved med at være en kæmpe inspirationskilde, og det er her man nemt kan opdage, hvad der trender nu og her. Mad-billeder har været et hit i et par år nu og bliver det nok også de næste par år. Men nu bliver maden altså også brugt som accessory på modebillederne. Det gælder for eksempel ananasser, der erstatter bikinitoppen.


 

Lag-på-lag-på-lag-på-lag
I 2018 har vi ikke kunne få nok lag. Det har i et godt stykke tid været in at bruge lag på lag-metoden, hvilket også er både fashionabelt og praktisk. Men er vi gået lidt for meget amok med lagene i 2018? Vi følger i hvert fald stærkt med i udviklingen i 2019.

Muslingeskaller som smykker
Årets sommer-accessory var en retro kending: Muslingeskallerne var tilbage. De har figureret som både halskæder, ankelkæder og armbånd. Døgnflue eller nyklassiker? Vi får se…

LÆS OGSÅ: Det her bliver de største trends i 2019

Læs mere om: