Bruuns Bazaar viste en sporty kollektion i modeugen
TRENDS & STYLING

Bruuns Bazaar efter Rebekka Bay: Se deres vinterkollektion 2013

Få inspiration til din shoppingliste med catwalkbillederne fra Bruuns Bazaars modeshow

Bruuns Bazaar fejrede fredag i modeugen åbningen af deres nye butik - som de deler med Baum und Pferdgarten - på Vogmagergade 2 i København K.

Dagen før var modepressen og de kendte til Bruuns Bazaars modeshow på Charlottenborg og her så man en kollektion med sporty træk og fokus på farverne grøn, blå og bordeaux. Ligesom det var tilfældet med vinterkollektionen 2012 var der i 2013-kollektionen fine sæt i neopren og minimalistiske hverdags-musthaves.

Dengang var det designer Rebekka Bay, der sad i chefdesigner-stolen. Hun var hentet ind fra COS, hvor hun havde mestret det minimalistiske og nordiske udtryk fra 2006 til 2011. Bay nåede dog kun at stå bag roret for Bruuns Bazaar i halvandet år, for i september 2012 blev hun ansat af den amerikanske tøjkæde GAP, som hun arbejder for nu.

Da nyheden om Rebekka Bays afgang først blev offentliggjort i september, var der mange af os, som var kede af ikke længere at skulle se hendes fingeraftryk på Bruuns Bazaars kollektioner. Men heldigvis for alle Bay-fans var hendes designånd og -udtryk stadig at spore i vinterkollektionen 2013.

Her på IN-redaktionen glæder vi os til at følge den fortsatte udvikling af et af Danmarks bedste mærker.

Se Bruuns Bazaars vinterkollektion 2013 i galleriet nedenfor.