TRENDS & STYLING

Caitlyn Jenner i ny H&M-kampagne

Det handler om både de sportslige og de personlige sejre i H&M’s nye film, hvor en række atleter, som har overvundet handicap, fordomme og modgang, medvirker.

Kan man være top-gymnast, hvis man lider af Downs sydrom? Kan man være surfe, hvis man har mistet sit ene ben? Kan man blive (anerkendt som) kvinde, hvis man har vundet OL-medaljer som mand?

Ja, ja og ja. Med sin nye sportskollektion For Every Victory hylder H&M både sportslige og personlige sejre. I forbindelse med lanceringen af kollektionen har den svenske tøjgigant lavet en lille film, hvor en række usædvanlige atleter medvirker – og fortæller, hvordan de har kæmpet for deres plads i sportens verden.

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner er i front for H&M’s sportslinje Caitlyn Jenner er i front for H&M’s sportslinje

Caitlyn Jenner, der vandt OL-guld i tikamp som Bruce Jenner, er en af dem.

–  Jeg tror på sportens magt til at bringe positive ændringer i menneskers liv. Det er grunden til, at jeg er så stolt over at være en del af For Every Victory-kampagnen. Den minder mig om den styrke og tapperhed, folk overalt i verden besidder, når de skal være deres sande jeg og overkomme enhver forhindring, de møde, fortæller den meget omtalte tidligere atlet.

I filmen medvirker også bl.a. gymnasten Chelsea Werner, som lider af Downs syndrom, surferen Mike Coots, der mistede et ben i mødet med en haj, men kom op på brættet igen, og den cubanske bokser Namibia Flores, der er kvinde i en ultra-mandsdomineret sport.

Se filmen herunder.

For Every Victory er skabt i samarbejde med det svenske OL-hold, så det også kan føre dig til tops på sejrsskamlerne – om det så bare er de mentale. Kollektionen indeholder tøj til både kvinder og mænd og er holdt i sort, grå, støvet pink og – selvfølgelig – guld. 

Se alle kampagnebillederne i galleriet.

H&M X Caitlyn Jenner

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner i banebrydende samarbejde med MAC

Læs mere om: