Annonce
TRENDS & STYLING

De her smykketendenser hitter denne sommer

Hvor modetendenser er hurtige at afkode, kan smykketendenser være mere subtile og sværere at spotte i gadebilledet. Men ligesom det gælder tøj, så er der også særlige trends at holde øje med i smykkeskrinet. Her er 3 smykketendenser, du ikke kommer uden om i sommeren 2019.

Smykker og ure er med til at fuldende et look, og selv om man har ferie, kan man stadig gøre noget ud af sine accessories. Læs om tre tendenser, du gerne må prioritere i smykkeskrinet denne sommer, og shop tendenserne i galleriet nederst i artiklen med udvalgte favoritter fra ur- og smykkeforhandleren Plaza.dk.

Tendens #1: Farveeksplosion

Tør du bevæge dig uden for dine sædvanlige guld- og sølvfavoritter? Farvede sten og emalje hitter som aldrig før i smykkeverdenen, og sommeren er oplagt til at lege med stilen. Vær ikke bange for klare juvelfarver som smaragdgrøn, safirblå og rubinrød, som også vil kunne klare sæsonskiftet ind i efteråret.

Tendens #2: Minimalisten

Når de tårnhøje temperaturer rammer, er minimalistiske smykker de foretrukne accessories. Klistrende luftfugtighed, hygge ved poolen og lufthavnsbesøg er nemlig ikke oplagte situationer til enorme øreringe og stakkevis af armbånd på begge håndled. Men enkle smykker er stadig med til at give dit look personlighed, og der findes mange fine varianter.

Tendens #3: Små kunstværker

Skulpturelle og særlige smykker, der skiller sig ud fra mængden er populære til sommerens fester. Et smykke eller et ur, der er et lille kunstværk i sig selv, kan sagtens stå alene. Denne type smykker og ure kan sagtens være minimalistiske i deres udtryk på trods af graden af detaljer – men de kan også have et mere retro-look, der passer til en mere vintage-baseret sommerstil.

Hvad er din favorittendens? Se smykker og ure, der passer til den, i galleriet herunder.

Plaza: De her smykketendenser hitter til sommer

Læs mere om: