TRENDS & STYLING

De største trends fra i år, som også holder næste år

Der er intet bedre, end når trends holder flere sæsoner igennem, for så er det nemlig muligt at genbruge sine køb. Kig med i galleriet, og se de største trends fra i år, som også holder næste år.

Hver sæson pryder forskellige designere catwalken med kollektioner, som viser sæsonens fineste designs. Disse designs bliver alle udslagsgivende for, hvad man skal iklæde sig de efterfølgende måneder, hvis man vil være med på beatet.

Tendenser har det med at skifte, men nogle er også kommet for at blive. Se for eksempel på denim-tendensen; denne var gemt væk i nogle få år, men er kommet tilbage stærkere end nogensinde og ser ikke ligefrem ud til at være på tilbagetog. Denim kan du altså roligt investere i.

I 2017 så vi tendenser som tern, striber, mønstre og farver. De blev mikset på kryds og tværs, og der var næsten ingen regler. Især farverne rød, pink, lilla og gul stjal billedet.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Det ser ud til, at disse tendenser er kommet for at blive, og der bliver i den grad stadig vist flere og flere farver og mix i modebilledet. Tern mixet med striber er også blevet særdeles populært, og det er bare om at kaste sig ud i det.

Før var udtrykket ”less is more” indbegrebet af god stil. Men nu er den diametrale modsætning ”more is more” lige så stille ved at få mere vind i sejlene. Vær derfor heller ikke bange for at gå all-in på accessories og vilde jakker.

Hvis du vil følge de tendenser, der blev vist i efteråret, er det altså bare om at kombinere forskellige farver, tern og print med en masse lækre accessories.

LÆS OGSÅ: 5 retro trends, der er tilbage

Se med i galleriet, hvor vi har samlet kvinder, som forstår at følge og kombinere denne sæsons trends på en måde, du sagtens kan lade dig inspirere af langt ind i 2018:

Trends fra 2017, der holder i 2018

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: