TRENDS & STYLING

Denne trend kan du bruge allerede nu

Hvorfor vente til foråret med at kaste dig over de trends, som blev vist frem under modeugen? Allerede nu kan du tage en af de mest dominerende tendenser i brug, som gik igen hos alt fra Stine Goya til Baum und Pferdgarten og Saks Potts.

Der var ikke kun fart over feltet til den forgangne modeuge, hvor den kommende sæsons kollektioner blev vist frem. Farveskalaen var også brugt til fulde på de kreationer, som blev sendt afsted på catwalken, hvor især gul fik opmærksom i nuancerne fra sart lemon til brændt okker og solgul. For mens nogen truer med bål og brand, så maler modebranchen med optimismens store pensel i solen og regnbuens farver som en modreaktion.

LÆS OGSÅ: Se den bedste street style fra modeugen

Det var ikke kun på catwalken, at farverne fik frit spil. På de forreste rækker var det sorte look skiftet ud til fordel for color block og mønstermiks – en stærk og forfriskende tendens denne sæson, som nu har fået forlænget levetid med gul i front. Derfor kan du med fordel holde fast i dine lyserøde items, som også fik plads på catwalken, og mikse dem med den gule farve, som blev spottet hos alt fra Stine Goya til Baum und Pferdgarten og Saks Potts. 

Kig i galleriet og lad dig inspirere af designernes brug af gul:

Tendens fra modeugen SS18 2

Læs mere om: