TRENDS & STYLING

Dette efterår kommer vi til at gå i lavendel

Feminin og frisk er nøgleordet for denne skønne farve, som gør os klar til at gå efteråret i møde. Vi kommer nemlig til at gå en del i lavendel, der er efterårets helt store trend. Shop den allerede nu – vi har nemlig fundet de smukkeste lavendelfarvede items til dig.

Lyserød har for nogen altid været en lidt intimiderende farve og er for mange en farve, man forbinder med små piger eller Barbie. Det var derfor en smule ambivalent for mange, da denne farve troppede op overalt på modescenen forrige år. Den blev dog hurtigt fast inventar hos mange, og det danske marked tog generelt godt i mod den.

LÆS OGSÅ: Back to work-outfits

Lavendel er efterårets farvetema

Dette efterår har den lyse nuance bevæget sig længere over i mod den blå og til sidst mødtes på midten. Lavendel er nu at finde blandt mange internationale brands og har så småt også sneget sig ind på den danske scene. Den fine, feminine farve er et dejligt frisk pust til de ellers mørke efterårsnuancer og den går især godt til armygrøn og grå.

TIP: Hvis du er i tvivl om, hvorvidt lavendel er en farve for dig, så start ud med en enkelt t-shirt i farven – det går man nemlig sjældent galt i byen med.

Hvis du vil starte efterårets smukke tendens allerede nu, kan du se og shoppe 13 lækre items i lavendel herunder i galleriet:

13 lavendelfarvede items til efteråret

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER