TRENDS & STYLING

The Dinner Party | Ny kampagne fra & Other Stories

I forbindelse med & Other Stories' Celebration kollektion, har det svenske brand inviteret en række inspirerende kvinder til middagsselskab i deres Stockholm Atelier. Se de mange smukke billeder fra The Dinner Party her i artiklen

& Other Stories vintersæson handler om at ære de talenter og resultater, som de inspirerende kvinder, vi omgiver os med, har opnået. For at fejre disse kvinder, og deres store bedrifter, har & Other Stories inviteret otte kvinder til selskab, som alle har gjort sig særligt bemærkede inden for hver deres branche. Resultatet er blevet til en ny kampagne, som har fået navnet The Dinner Party. 

Kvinderne er: Eveline Hall (Danserinde, Tyskland), Helene Billgren (Kunstner, Sverige), Harriet Calo (Fashion and Beauty Director, Holland), Christine Morozzi (Journalist, Italien), Liesbeth in’t Hout (Stifter af Fashion Council Netherlands), Jans Possel (Stifter af Mediamatic, Holland) og Viktor Lazlo (Jazz-sangerinde, Belgien).

LÆS OGSÅ: Nyt unikt samarbejde mellem & Other Stories og Rodarte 

Se alle de smukke billeder i galleriet. 

& Other Stories | The Dinner Party

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!