TRENDS & STYLING

Er det tid til at vinke farvel til de stramme jeans?

IN har taget et kig på jeans-moden gennem tiderne, men hvad hitter lige i øjeblikket? Få svaret i artiklen.

INs modekoordinator, Nanna Juulsgaard, husker tydeligt, da jeans-moden skiftede fra de velkendte trompetbukser, som de hed hjemme hos hende, over til de helt stramme jeans, som skulle sidde som malet på benene. 

- Jeg var hurtig til at sige, at jeg aldrig ville komme til at gå med så stramme bukser, men måtte kort tid efter æde mine egne ord og klemme popoen ned i det strammeste par, som jeg kunne finde. Lige såvel kunne jeg for blot et par år siden ikke drømme om at hoppe i et par kassebukser, men det blev selvfølgelig også en realitet efter et stykke tid, og de er nu blevet nogle af favoritterne.

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen fra Guccis catwalk

Nu er vi kommet til endnu en jeans-revolution. Vi skal nemlig tilbage til 90’ernes jeans-styles med svaj i benene, mom-fit og løse bukseben. Trenden er ikke helt ny og kan efterhånden ikke rigtig kaldes en ’trend’ længere, men disse typer jeans hitter stort i øjeblikket. 

LÆS OGSÅ: IN guider til minimalisme – stilen der aldrig går af mode

Med det rigtige fit og den rigtige farve, kommer de nye jeans-styles nemt til at være dit nye favorit-item. De stramme jeans kan nemt blev en smule kedeligt og plain, er de nye modeller mere individuelle og cool og kan nemt bære et outfit alene med blot en hvid T-shirt.

Så måske det er tid til at luge ud i jeans-stakken og finde plads til de nye modeller.

Få inspiration til din kommende jeans-shopping herunder i galleriet.

Få inspiration til din kommende jeans-shopping

LÆS OGSÅ: IN guider til forårets sneakers

Læs mere om: