TRENDS & STYLING

Franske kvinders stilhemmeligheder

De franske kvinder er verdenskendte for deres skødesløse stil. Drømmer du også om at gøre dem kunsten efter? Så læs med her, hvor vi afslører 5 franske stilhemmeligheder.

Franske kvinder bliver år efter år kåret som verdens mest velklædte. De har en evne til at iklæde sig, så andre vender sig om efter dem på gaden og sukkende tænke, at vi aldrig kommer til at ligne dem tilnærmelsesvis. Men de franske kvinders hemmeligheder er snart ikke så hemmelige længere, efter at vi afslører et par af deres stilhemmeligheder. Læs med, og få tips til, hvordan du opnår ægte fransk, ubesværet elegance.

Læs også: 7 ting, der får folk til at vende sig om på gaden efter dig

I en fransk kvindes garderobe finder du med sikkerhed de mest perfekte basisting som jeans, T-shirts, skjorter og blazerjakker. Og med garanti flere af samme items. For når en fransk kvinde først har fundet det perfekte stykke tøj, kan hun ikke risikere, at det pludselig er umuligt at opstøve, fordi det er udgået.

5 ting en fransk kvinde ikke kan undvære i sit klædeskab

De perfekte jeans

I kender det. Jeans-shopping er umuligt, om end nødvendigt, hvis man vil kopiere franskmændenes elegance. For de franske kvinder bruger jeansene til alt og kombineret med alt. Tålmodighed er dit nøgleord, for at opstøve de perfekte jeans, for de er sjældent lette at finde. Køb en lækker kop kaffe, og gå i krig med jeans-jagten.

Ballerinaskoene

Franske kvinder vælger ofte at gå til alt frem for at tage det offentlige. Derfor ser du sjældent en ægte fransk bypige i stiletter. Gå til alt, tænker du? Så kan det da kun være den skandinaviske klassiker, sneaker-skoen, de tyr til, når de skal ud. Men nej – elegance kommer altid over komfort. Ballerinaskoen er en fransk kvindes musthave. Den er (forholdsvis) komfortabel, den er elegant, og den kan let styles til ethvert outfit.

De enkle, men store solbriller

Dette trick er et blandt mange, som gør de franske kvinder så mystiske og hemmelighedsfulde. Vælg et par solbriller, som er store nok til at dække hele dit øjenparti. Så kan du gå uden for dit hjem på trods af tømmermænd, hjertesorger eller blot dovenskab for at lægge make-up.

Læs også: 10 solbriller, som fuldender dit forårsoutfit

Den hvide skjorte

Den hvide skjorte er en klassiker i en fransk kvindes garderobe. Hun har gerne flere af dem, både i enkle snit men også oversize skjorten er et hit. Den hvide skjorte kan bruges til næsten alle anledninger, ved blot at style den rigtigt.

Læs også: Sådan bruger du den hvide skjorte uden at se basic ud

Den enkle, men meget dyre T-shirt

En fransk kvindes forkærlighed til den perfekte T-shirt er stor. Den bruges til nederdel, til jeans og til jakkesæt. T-shirten skal gerne være af god kvalitet, så den næsten er på niveau med kashmir, den skal sidde perfekt, og så skal den gerne have et af de store modehuses navne i nakken. Med den perfekte T-shirt opnår du et ”jeg har bare lige kastet det her over hovedet”-look, med et strejf af luksuriøs elegance.

Tip: Vælger du at iklæde dig et miniskørt, så må du aldrig kombinere den med en stropbluse eller en anden overdel, der viser for meget hud. Hovedreglen er: Vis aldrig både nøgne skuldre og knæ på samme tid.

Læs også: Hvilken statement T-shirt skal du iklæde dig?

Så næste gang du skal ud af døren, så hop i dine yndlingsjeans, en hvid skjorte, feminine ballerinaer og sorte, mystiske solbriller. Tag et magasin eller en avis under armen, og gå med ret ryg ned af gaden. Det vil få selv en fransk kvinde til at vende sig om.

Læs også: 7 skønhedsregler franske kvinder aldrig bryder