TRENDS & STYLING

Garderobegenstart med Helle Kofod: Sådan forvandler du en gammel kjole til den flotteste nederdel

Drømmer du om at forlænge din garderobes levetid, og kan du godt lide tanken om upcycling og bæredygtighed? Så se med her, hvor Helle Kofod guider dig til, hvordan du enkelt kan forvandle en gammel kjole til en ny, flot nederdel.

BÆREDYGTIG MODE OG UPCYCLING

Selvom der efterhånden er en lang række modebrands, som fokuserer på bæredygtighed og klimavenlige materialer, er der ingen tvivl om, at modeindustrien (desværre) er en af verdens største klimasyndere.

Men lige netop dette, kan du være med til at ændre, uden at du skal sætte dit forbrug ned. Du kan nemlig sagtens give dit gamle tøj nyt liv ved at upcycle det, og på den måde kan den sorte, gamle kjole, som du alligevel ikke har haft på lang tid, blive så god som ny.  

I videoserien ’Garderobegenstart med Helle Kofod’ kan du finde kreative tips og tricks til, hvordan du på bedste vis kan komme i gang med dine egne sy-projekter, der kan forlænge din garderobes levetid. Helle Kofod er nemlig ekspert i at upcycle tøj, og hun har tidligere delt sine bedste tips til, hvordan man kan give gammelt tøj nyt liv. 

LÆS OGSÅ: Garderobegenstart med Helle Kofod: Sådan kommer du i gang

I det nye afsnit af 'Garderobegenstart med Helle Kofod' guider Helle dig til, hvordan du nemt og enkelt kan sy en gammel kjole om til en ny, fin nederdel. Du kan finde videoen herunder.

SÅDAN LAVER DU EN KJOLE OM TIL EN NEDERDEL

Læs mere om: