Se Golden Globes største tendenser

TRENDS & STYLING

Golden Globes: Årets største tendenser

Hvert år tegner der sig et billede for de største tendenser på løberen, og i år var det ekstra-tydeligt

Hvert år tegner der sig et billede for de største tendenser på løberen, og i år var det ekstra-tydeligt.

Hvor tendensen i mange år har været en sexet silhouette med en lang slids, og for nogle år siden så man en forkærlighed for kraftige blokfarver blandt den prestigefulde prisuddelings kvindelige gæster.

Desuden har TV-serien Mad Men i sit kølvand nærmest genopfuldet den røde læbestift, og den røde løber har været fuld af kendte kvinder i 50'er-inspireret makeup med en bred, sort eyeliner og flotte røde læber.

I år har vi bemærket nogle tendenser, som går igen hos et overtal af kvinderne.

1) Bølgende, skinnende hår delt i bred sideskildning og lagt over den ene skulder.
De kvindelige gæster har haft gang i krøllejernet, og frisuren er fæstnet med hårlak, redt fladt ovenpå hovedet, delt med en kam i en bred sideskilning i den ene side. Håret er derefter redt ned over den ene skulder og fæstnet med en hårnål i nakken, så håret hun falder på brystet og ikke ryggen.

2) Nude-farvede, tækkelige kjoler.
Hollywood er gået bort fra de nedringede, udfordrende kjoler med bar ryg og store slidser i dramatiske eller sorte, sexede farver.
I år er kvinderne klædt i pudderfarver - mange i nude. Kjolerne dækker brystet og benene, og omend de er tætsiddende, er de i høj grad mere dydige, end vi er vant til.

3) Nude læber.
Fokus fra kyssepartiet er flyttet. Læberne er ikke længere malet op, men har højst fået et lag lyserød lipgloss.
Fokus er på de dramatiske, men naturlige øjne, som i mange tilfælde er indrammet af brun øjenskygge, sort eyeliner og masser af mascara.

Se eksempler på de nye tendenser i galleriet her.