TRENDS & STYLING

GUIDE | Sådan bærer du prints denne sæson

Striber, blomster, tern, prikker, grafisk og organisk…Print-verdenen er en jungle, og der er uendeligt mange måder, hvorpå du kan inkorporere dem i din garderobe. Få inspiration til hvordan her.

De mange mønstre og farver kan give din stil en ekstra portion personlighed og giver samtidig virkelig mulighed for at skille sig ud fra mængden og de mange sorte og mørke nuancer.

De printede items er det helt store hit dette forår og henover sommeren, så her får du en guide til, hvordan du kan mikse det ind i din egen garderobe - enten ved at gå all-in eller implementere et enkelt item ad gangen.

LÆS OGSÅ: INSPIRATION | Bliv klar til foråret

Mix det sammen
Denne måde at bruge print på er for de modige. Her kan du mikse striber med blomster eller prikker - eller prikker med tern. Hvilken kombination af print kommer sig ikke så nøje, her er det vigtige blot, at farverne og nuancerne spiller med hinanden. Hvis der blandes for mange farver og print sammen, kan det nemt blive rodet og forvirrende og dermed larme på en negativ måde.

Hold derfor dit outfit i én eller to nuancer og to forskellige prints, så du holder dit look stilrent.

Få det til at matche
Sæt har været en af det seneste års helt store tendenser og er det fortsat. Ved at matche dine prints fx en hvid skjorte med røde prikker med et par blå bukser med hvide prikker, kan du skabe dine egne sæt.

Her er printet det samme, men farverne kan variere. Det giver et pyjamas-lignende look, men et ekstra twist på grund af de mismatchende farver. 

LÆS OGSÅ: Magasin lancerer ny, eksklusiv badetøjskollektion

Den lille detalje
Hvis print fra top til tå kan være lidt i den vilde ende for dig, så fortvivl ej. Man behøver ikke gå all-in på tendensen og lige som med alle andre tendenser, kan du bare bruge print i det omfang, du finder dig tilpas med.

Hvis du har mod på at bevæge dig ud i den printede verden, kan du starte med et fint silketørklæde om halsen eller i håret. Ét item med en print-detalje, en skjorte med et diskret print eller en lille taske med et print og farve som du synes er fint. På den måde kan du give dit outfit en lille skæv detalje uden, at du ikke længere kan se dig selv i det.

Tone-i-tone-i-print
En fin og fuldent måde at inkorporere dine prints på er ved at matche dem med de farver, du allerede har i skabet.

Ved at sætte en printet skjorte sammen med bukser, kjole eller jakke i samme farve kan du skabe et tone-i-tone look med et ekstra twist.

LÆS OGSÅ: & Other Stories er gået sammen med Rodarte

Den printede kjole
Hvis du vil ankomme til sommerens fester i et outfit, der ikke vil gå ubemærket hen, skal du investere i en printet kjole.

De fleste kan bruges både til hverdag og fest, og de vil helt sikkert gøre et indtryk, hvor end du kommer hen. Find et print som du virkelig synes er smukt, så du kan have kjolen på igen og igen, uden at blive træt af det. Style kjolen med et par stiletter og en taske, der matcher i farven for et helt komplet fest outfit.

Flip gennem galeriet herunder for en masse inspiration til print. 

Inspiration til print

LÆS OGSÅ: Er det tid til at vinke farvel til de stramme jeans?

Læs mere om: