TRENDS & STYLING

Henriette Pieszak lancerer nyt denim-brand

Et helt nyt dansk denimbrand ved navn IVY COPENHAGEN lanceres næste uge på CIFF under Copenhagen Fashion Week. Få et smugkig på det nye brand her.

Bag det nye mærke står Henriette Pieszak, CEO og kreativ direktør i Pieszak, som har mere end 20 års erfaring inden for fashion og design. Med det nye brand henvender hun sig til en yngre målgruppe, hvor den stilbevidste, ambitiøse pige med holdninger er i centrum.

LÆS OGSÅ: Eva Harlous Balmain-kjoler på auktion til fordel for Danmarks Indsamling

Når IVY COPENHAGEN næste uge ser dagens lys, er det ud fra et ønske om at bruge Henriette Pieszaks store erfaring med jeans-design til at nå et nyt og yngre segment. IVY COPENHAGEN er rettet mod en ny generation af forbrugere med globalt udsyn.

Med inspiration fra den amerikanske ’IVY League’-kultur af velorienterede unge mennesker, som har ambitioner på både verdens og egne vegne, henvender IVY-universet sig til en gruppe af forbrugere, som er vant til at tænke nyt, ønsker en stor grad af medindflydelse og samtidig er vant til at dele deres verden og værdier i eksklusive sociale fællesskaber.

IVY COPENHAGEN vil kunne opleves på CIFF d. 3.-5. februar 2016.

LÆS OGSÅ: Ninna York lancerer ny smykkke-webshop

Læs mere om: