TRENDS & STYLING

Her er sommerens største tasketendenser

Er du også på udkig efter en ny, trendy taske? Denne sæson ser vi alt fra små håndtasker i vilde farver til de mere klassiske sorte og brune skuldertasker. Læs med, når IN guider dig gennem sommerens 10 største tasketendenser.

’Le Chiquito’, ’Mini Jodie’ og ’Jackie 1961’ er bare få af de taskestyles, som vi drømmer om at eje denne sommer.

By Fars cool skuldertasker har i den grad vist, hvor vigtig tasken er for et fuldendt look. Deres farverige og legende styles har længe trendet, men vi kan særligt ikke få nok af deres ’Mini Leather Tote Bag’ og deres ’Rachel Shoulder Bag’.

Når vi kigger på sommeren 2021s største tasketendenser, kan vi selvfølgelig heller ikke komme udenom Guccis nye ’Beloved’-kollektion, som har samlet alle klassikerne og givet dem nyt liv.

Læs også: 8 hvide suits til bruden, der ikke vil i kjole

Selvom SS21-kollektionerne byder på et utal af nye og flotte tasker, så skal du endelig ikke holde dig tilbage fra det velkendte. Styles som Loewes ’Puzzle’ og Fendis ’Baguette’ er nemlig stadig sikre vindere, som med garanti også vil trende mange år endnu.

Læs også: Få et eksklusivt smugkig på Uniqlo x Mame Kurogouchis ny samarbejde

Gå efter en taske i en neutral og blid farve, hvis du mest er til det klassiske look, men hvis du derimod mere er til det legende look, så vær endelig ikke bange for at gå efter en taske med masser af kant og gerne i en frisk farve.

Læs også: Uniqlo x Marimekkos nyeste designsamarbejde inviterer os indenfor i et fortryllende sommerunivers

Kig med i galleriet herunder, hvor IN har samlet 10 af sommerens største tasketendenser. 

Sommerens 10 største tasketrends

Læs også: Ny sandal har overtaget Instagram - kan den erstatte din Birkenstock?