TRENDS & STYLING

Hertuginde Meghan: Det her er mit yndlings-accessory

Hertuginde Meghan har netop afsløreret sit yndlings-accessory, der passer til ethvert outfit – og går til ethvert look uanset sæson, trend og anledning.

Sidste år indgik hertuginde Meghan et samarbejde med den britiske velgørenhedsorganisation Smart Works, der er en organisation, som hjælper med at forberede kvinder, der ønsker at komme tilbage på arbejdsmarkedet, med jobinterviews og styling. 

Meghan er blevet lidt af et royalt stilikon, efter hun gang på gang har overrasket os med misundelsesværdige, elegante outfits – som hun faktisk selv er stylisten bag. Nu deler hun ud af sine sofistikerede styling-tips til andre.
I et live-opkald med Smart Works afslørede Meghan nemlig sit bedste accessory-tip. Live-opkaldet skete i forbindelse med et-års-jubilæet for hendes kollektion, Smart Set, som hun har lavet i samarbejde med Smart Works. 
 
 
I live-opkaldet med Smart Works talte hertuginden med tre kvindelige klienter, som Smart Works har hjulpet med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Her faldt snakken på valget af accessories, hvor Markle udtalte:
- Folk kan sige, at meget af Smart Works arbejde handler om tøjet i sig selv, men det gør det ikke. Tøjet er bare det ydre. Det er det, det gør for dig indeni, der er det bedste accessory. Det er selvtillid, det som dit indre bygger på, som er det vedhæng, som du går ud af rummet med og ind til jobsamtale med, der vil føre dig til det næste trin af succes.
 
 
Meghan har dermed fastsat, at den bedste accessory, en kvinde kan bære, ikke er en håndtaske, et tørklæde eller et fint smykke, men derimod selvtillid. Din selvtillid vil, ifølge Meghan, føre dig til tops på arbejdsmarkedet. Det passer til ethvert outfit, og så er det endda helt gratis – det er da et accessory-tip, som vi alle kan være med på. 
Den stilbevidste hertuginde er dog også ofte klædt i ægte mode-accessories. For eksempel er hun glad for sko fra Gianvito Rossi og tasker fra Gabriela Hearst – der er slet ingen tvivl om, at hun har styr på sine accessories. 

Se selv i galleriet nedenfor, hvor IN har samlet nogle af Meghans mest stilfulde looks. 

Meghan Markles bedste looks

Læs mere om: