TRENDS & STYLING

KEY ITEMS | 5 sikre til garderoben

Læs hvilke fem stilsikre klassikere du skal gå efter til basis-garderoben, og find inspiration til, hvor du kan shoppe dine egne favoritter.

Lad os bare slå det fast med det samme - vi kvinder har utroligt mange valg, når det gælder køb til klædeskabet. Men alligevel er der altid få items, der konstant går igen, og som er blevet en fast del af vores basisgarderobe. Se her i artiklen, hvilke klassikere du kan gå efter. 

LÆS OGSÅ: SHOP STILEN | Pernille Hallum

En virkelig god jakke

Selv når det ikke er koldt, er det en god idé at have en fantastisk jakke ved hånden. Jakken kan nemlig tilføre et ekstra touch til dit outfit og på et splitsekund gøre dit look mere eksklusivt og lækkert.

ASOS, 905 kr. Online HER

Et par jeans, der sidder perfekt

Alle kvinder bør eje mindst ét par gode jeans. Gå efter jeans der arbejder med din krop og former, og fremhæv dine gode sider. 

Levi's, 799 kr. Online HER

En kjole, der passer til enhver anledning

Fra arbejde til fest og alt derimellem. Brug kjolen om dagen med sæsonens lune cardigans, og dress up med et par høje hæle for et gennemført aftenlook.

 

By Malene Birger, 1.499 kr. Fundet HER

Favoritsko'en i alle farver

Du har sikkert en sko-favorit du sværger til - sæson efter sæson, om du så er til sneakers eller skyhøje hæle. Find din favorit i sæsonens farver.

Acne Studios, 4.075 kr. Fås online HER

Smykker, der passer til din stil

Om du er til chunky ringe eller holder dig til minimalistisk guld eller glimtende diamanter, så har de fleste kvinder en smykke-æstetik, som kan pifte ethvert outfit op.

Ring fra Alighieri, 2.325 kr. Fås online HER

Se flere brugbare elementer til garderoben blandt vores favoritter i galleriet

Musthaves til garderoben

Kilde: www.whowhatwear.com

LÆS MERE: 10 items der gør din garderobe klar til efteråret