TRENDS & STYLING

Klæd dig på til sommerfest på jobbet

Skal du til sommerfest med jobbet, men er i tvivl om, hvad du skal have på? Frygt ej! Her får du tips og inspiration til festlige sommer-outfits.

Firmaets årlige sommerfest nærmer sig og det samme gør dilemmaet om, hvad man mon skal iføre sig af festlige klæder. Nogle firmaer har et specielt tema, som outfittet skal følge så vidt muligt, mens andre lader det være deltagerne frit for. Men det gør jo ikke nødvendigvis beslutningen lettere.

Det kan ofte være svært at finde balancen mellem at være overdressed og underdressed, men i virkeligheden er det slet ikke så besværligt, for det handler primært om, at man føler sig tilpas.

Denne sommer er der knald på farverne og diverse print – særligt blomsterprintet hitter – så lad endelig din garderobe bære præg af liv, farver og glade dage. Det giver sådan en dejlig sommerstemning, når folk begynder at trække i de lyse klæder og de lettere materialer, så spar heller ikke på dem.

LÆS OGSÅ: Hvad skal du have på til havefest?

Er du til kjoler, lange som korte, så gør outfittet en tak mere feminint med en høj sandal. Er du mere til lange løse bukser og en top, så vælg dem i farverige og lækre materialer. Begge dele er et lige godt bud på en festlig påklædning til sommerfesten med jobbet.

Psst… I galleriet nederst i artiklen finder du 11 fantastiske festlige items til sommerfesten på jobbet – og der er lidt til enhver smag.

3 tips til dit sommerfest-outfit

1. Tilpas i flade sko
Hvis du føler dig bedst tilpas i flade sko, så hop i en lang kjole og tilføj et par fine accessories, som for eksempel pæne statement-øreringe og armbånd – så har du et meget klædeligt outfit.

Du kan finde sommerens fineste flade sandaler her, og de vildeste statementsmykker her.

2. Jo højere jo bedre
Elsker du stiletter, og vælger dem til enhver lejlighed, kan du sammensætte dem med et par løse bukser og en fin top eller en fin buksedragt. Så tag de festlige stiletter med i tasken og sæt dem sammen med en buksedragt – nemmere bliver det vist ikke.

Vi har lavet en guide til, hvordan du kan style din buksedragt, og fundet de fineste af slagsen - se guiden her, og find de smukkeste stiletter til festen blandt sæsonens 15 flotteste lige her.

3. Prikken over i’et
En taske kan gøre underværker, så tag en farverig eller dekoreret en af slagsen med og sæt den sammen med en fin sommertop og et par shorts – det er både smart og praktisk.

Hvis du skal investere i en ny taske, så er tænk grundigt over, hvilken du vælger - der er nemlig 10 typer tasker, enhver kvinde må eje - se, hvilke her.

Saml inspiration her i galleriet, hvor du finder 11 festlige sommer-items til festen på jobbet:

13 items til sommerfesten

LÆS OGSÅ: 3 slags print, du skal kende denne sommer