TRENDS & STYLING

KNÆK CANCER | Helena Christensen har designet en T-shirt der redder liv

Du kan være med til at støtte kampen mod kræft på en moderigtig måde. Kræftens Bekæmpelses årlige Knæk Cancer-kampagne ruller snart over skærmen, og i år er Helena Christensen, Boozt.com og InWear gået sammen om en T-shirt, der redder liv.

Du kan støtte Knæk Cancer-kampagnen

Igen i år sætter TV2 i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse fokus på at støtte kampen mod kræft. Med en række TV-programmer og et afsluttende indsamlingsshow vil tv-kanalen og Kræftens Bekæmpelse knække canceren, og du kan være med.

Se også sidste års Knæk Cancer T-shirt

Den danske supermodel Helena Christensen, webshoppen Boozt.com og modehuset InWear er gået sammen om en T-shirt, du kan købe for 249 kr. - og dermed støtte Knæk Cancer-kampagnen med 100 kr.

– Knæk Cancer er en fælles sag, der er meningsfuld for alle danskere, og på en visuel måde sender T-shirten et vigtigt signal. Jo flere vi står sammen, jo stærkere bliver sagen, og jo tættere kommer vi på målet, siger Helena Christensen.

Så kom i gang, knæk cancer, bekæmp kræft og hjælp dem, der allerede lider under den forfærdelige sygdom ved at købe T-shirten. 

Du kan købe t-shirten lige HER

Som noget helt nyt i år er der også designet en t-shirt til mænd, og det er den tidligere tv-vært og ernæringsekspert Christian Bitz, som står bag herre-designet af Knæk Cancer t-shirten til mænd for Matinique.

T-shirten kan købes lige HER.

 

LÆS OGSÅ: SUNDHED | Det kan Aloe Vera