TRENDS & STYLING

Kopenhagen Fur ’Imagine Talents 2015’ – Fremtidens designere

Kopenhagen Fur ”Imagine Talents 2015”, er pelsauktionshusets nyeste skud på stammen af internationale designprojekter. Tirsdag aften fremviste 21 særligt udvalgte designstuderende fra Danmark, England, Frankrig, Japan, Kina og Korea hver deres bud på fremtidens pelsdesign ved en stor event i Industriens Hus. Se nogle af deres looks her.

Mere end 800 gæster, heriblandt navne fra politik, erhvervsliv og kultur samt presse og indkøbere fra hele verden, var til stede, da Kopenhagen Fur afholdte deres event 'Imagine Talents' i Industriens hus i går aftes fejrede fremtidens talenter og deres bud på innovativ pelsmode.

Se også: CPH Fashion Film - Her er programmet

'Imagine Talents' er et led i det danske pelsauktionshus nye innovationssatsning "Imagine", der er Kopenhagen Furs strategiske samarbejde med verdens ledende designuniversiteter samt ditto pelsproducenter. Projektet har til hensigt at sammenkoble morgendagens designere med ledende kræfter i pelsbranchen gennem undervisning, kreativt samspil og vidensdeling.

Se også: Moderedaktionens favoritter i januar

Hos Kopenhagen Fur er vi rigtig glade for, at eventen i aften er gået så godt. For os handler hele Imagine- projektet om at turde bevæge sig ud i verden for at undervise og samarbejde med nye, friske talenter, som giver både os og designverdenen noget helt unikt. De deltagende elever har skabt 21 ambitiøse pelsdesign, som viser netop den innovation og det mod, vi har brug for i fremtiden. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som så mange gode venner af huset har vist både de studerende og os her til aften, og vi glæder os til det fortsatte arbejde med at nytænke vores designtilgang - både herhjemme og internationalt, siger Michael Stadi, leder af KiCK, Kopenhagen Furs kreative kraftcenter.

I galleriet herunder kan du se nogle af de innovative designs, der gik ned ad catwalken i Industriens hus tirsdag aften.