TRENDS & STYLING

LACOSTE I NYE FOLDER | Provokunstner fortolker kendt krokodille

Den ’krukkede dille’, Lacoste er kendt for, har fået en makeover af manden, der inspirerede Kim Kardashians ’break the internet’-fotos.

I anledning af julen har Lacoste slået pjalterne sammen med den franske fotograf Jean-Paul Goude, som har nyfortolket det franske modehus’ ikoniske krokodille. Den nye krokodille pryder den særkollektion fra Lacoste, som er i butikkerne op til jul.

Den kendte Lacoste-krokodille i sine nye folder og farver.

Lacoste får krokodillen til at slange sig

Og hvis du synes, at den farverige, opretstående krokodille minder dig om noget, har du ret. Den ’poserer’ nemlig på næsten samme måde, som Kim Kardashian gjorde, da hun på forsiden af magasinet Paper, proklamerede, at hun ville ’break the internet’.

På billedet er hun iført en ultrastram lakkjole og strutter så meget med sin berømte bagdel, at der kan stå et glas champagne på den.

LÆS OGSÅ: Lacoste går online i Danmark

Det er ikke Jean-Paul Goude, som har taget billederne af realitystjernen. Men de er inspireret – kopieret, nærmest – af et foto, franskmanden skød af Carolina Beaumont tilbage i 1976. På billedet lader hun champagnesprøjtet fra en flaske flyve over sit hoved for at ende i det glas, der er placeret på hendes numse. Præcis som Kim Kardashian slanger sig på sit 'break-the-internet'-billede.

Foto: AOP

Til venstre ses det originale billede, som Jean-Paul Goude i sin tid tog af Carolina Beaumont tilbage i 1976. Til højre ses Kim Kardashians version i lakkjole.

Det var i øvrigt også det billede, der inspirerede Jean-Paul Goude selv til det billede, han tog af sin daværende kæreste, sangerinden Grace Jones, til coveret på hendes album ’Island Life’, hvor hun poserer næsten nøgen med en mikrofon i en næsten umulig stilling.

Foto: AOP

Sangerinden Grace Jones, til coveret på hendes album ’Island Life’, også fotograferet af Jean-Paul Goude. 

LÆS OGSÅ: INTERVIEW | IN har mødt Lacostes chefdesigner

Læs mere om: