TRENDS & STYLING

MISS DOTTY | Et moderne bud på tidligere tiders modesaloner

Kom med, når Miss Dotty inviterer indenfor til næste kapitel af sit stormomsuste liv - i form af en poesi og humor, der også er stærkt repræsenteret i den nyeste kollektion: 'Dotty og det sorte får – den sidste søster'

I en baggård på Vesterbro ligger en af Københavns bedst bevarede mode-hemmeligheder. Her finder du Miss Dottys salon, som kun holder åbent i to perioder om året.

Dette efterårs historie 'Dotty og det sorte får – den sidste søster' er en efterfølger til forårets familiehistorie om Miss Dotty og hendes ni søstre. Det sorte får danser ved siden af, og har for høje kraver og for lange tæer. Det er ikke bekendt med at gå til venstre, synger for højt og elsker blandt andet at tale om regn …

”Dotty og det sorte får” er en varieret kollektion med tætte silhouetter i mørke nuancer og med fine håndlavede detaljer. Miss Dotty selv beskriver sin stil som klassisk, brugbar, ladylike, grafisk, poetisk og humoristisk!

LÆS OGSÅ: SAND: 'Nu skal vi sælge sand i Sahara'

Kollektionen kan kun ses og bestilles i Miss Dottys salon i perioden 17. - 31. oktober.

Hvor: Miss Dottys Salon, Vesterbrogade 14 st. tv, 1620 København V

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!