TRENDS & STYLING

MODE | Sådan styler du langskaftede støvler

De langskaftede støvler kan være meget sofistikerede afhængigt af, hvad du styler dem med. IN giver her de bedste tips til at style de langeskaftede støvler, samt 5 udvalgte du kan shoppe.

Når du køber støvler, skal du gerne være opmærksom på at købe dem i en god kvalitet, det kan nemlig betale sig. Støvler i god kvalitetslæder skal du kun bruge en enkelt gang eller to før læderet er blødt. Støvler, der ikke giver sig efter få gange, og derfor kan gøre ondt at have på, kommer du højst sandsynligvis ikke til at bruge særlig meget – og det er jo spild!

Du skal også gerne tænke over pasformen. Det lyder måske skørt, men lige denne slags støvle kan faktisk godt få din bagdel til at se stor ud, også selvom den faktisk ikke er det. Sørg derfor for, at skaftet ikke sidder for stramt, faktisk hellere for løst end for stramt. Sidder skaftet som malet på din læg, kan dine ben komme til at se større ud, end hvad de rent faktisk er.

Støvlen skal heller ikke være for kort, men bestemt heller ikke for lang. Hvis skaftet skærer lige omkring knæet skærer den simpelthen forkert på benet, det vil se underligt ud, kan få dine ben til at syne kortere og måske endda komme til at gnave dig i knæhasen. Hvis skaftene bliver meget lave, taler vi om en helt anden støvle - nemlig støvletter. Få de bedste tips til at style de korte støvler lige her.

Denne type støvle, hvor skaftet går til lige under knæet, er klart bedst stylet med feminine styles som nederdele og kjoler. Dermed ikke sagt, at jeans ikke kan gå til looket for et mere casual, amerikansk udtryk, men jeansne skal i så fald være meget stramme. Hopper du i en kjole eller nederdel derimod, er der basis for et rigtig lækkert outfit med ekstra klasse. 

Style dine langskaftede støvler med:

Tunika
Dette er en mere afslappet måde at bruge dine støvler og er helt optimalt til lørdagsbrunch eller på arbejdet, hvor dresscoden er mere afslappet. Hold tunikaen forholdsvis kort, så den stopper over knæet, så kan du vise lidt ben og få mere længde på dit outfit.

Miniskirt
Miniskirt og høje støvler, her skal man passe på, men hvis man gør det rigtigt kan det blive super cool. Sørg for at style nederdelen med noget mindre ”stramt” og mere business, netop for at bløde looket en smule op. En løs skjorte uden figur ville gøre det rigtig godt eller en chunky strik.

A-formet nederdel
Nederdelen der stopper lige over knæet med lidt svaj er nok den ultimative måde at style dine støvler på. Det fungerer bare, er super lækkert, giver en god figur og kan passe til alle kropsformer. Det kan gøres mere eller mindre arbejdsvenligt alt efter, hvad du sætter til og kan også sagtens forvandles til et aften-outfit, hvis du sætter en top til.

Lang, løs kjole
Når du styler med en lang kjole, skjuler du støvlerne en smule, hvilket nogle gange kan være lidt af en skam, men det gør også de lange maxi-kjoler mere vinter-venlige og det er jo bestemt en god ting. Dertil er der altid noget ekstra chikt over lange gevanter og med støvlerne, kan du opnå et lækkert boheme-look.

Se 5 udvalgte støvler i galleriet 

5 langskaftede støvler

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 10 skønne accessories til efterårsgarderoben

 

Læs mere om: