TRENDS & STYLING

Ny sandal har overtaget Instagram - kan den erstatte dine Birkenstock

En ny, chunky klipklap har taget over, og du kan derfor godt pakke dine Birkenstock væk denne sommer. Læs med, og opdag kendissernes nye favoritslippers.

Den nyeste slipper-trend minder mest af alt om et mix mellem Crocs og Birkenstock, og tilsyndeladende elsker kendisserne den. 

Der er ofte meget blandede meninger, når det kommer til de lidt mere chunky, og i nogles mening halvgrimme, klipklapper, og denne nye slipper er uden tvivl også en, som kan komme til at dele vandene.

Der er tale om de nye platform pool slippers, som selvfølgelig kan bruges ved poolen, men altså også er lige så smarte med en sød sommerkjole eller et par sporty leggings.

Læs også: De elskede og hadede Crocs er populære som aldrig før

Kendall Jenner er for eksempel blevet spottet i et par skovgrønne Yeezy-slippers, og Hailey Bieber i et par fra The Attico med lædersål og pink satin.

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Læs også: Her er forårets største skotendenser

De nye slippers er ligesom sine konkurrenter, Crocs og Birkenstock, yderst behagelige med sin tykke, gummiagtige platformsål, og det er helt sikkert et par slippers, som vi drømmer om at leve i hele sommeren.

Priserne på både Yeezy og The Atticos platform pool slippers kan måske føles, som en tand for meget at skulle give for et par slippers, du ikke ved, om du skal hade eller elske – men heldigvis er der også billigere alternativer.

I galleriet herunder kan du se nogle af vores budgetvenlige favoritter fra Amazon, hvor især de lyserøde ville være fine med et par solbrune stænger, manicurebelagte tæer og et blødt bomuldssæt i enten pastel eller creme.

nye trendy og chunky klipklapper

Læs mere om: