TRENDS & STYLING

Ny sensationel kampagne fra Louis Vuitton

Det franske modehus Louis Vuitton har netop offentliggjort kampagnen for den nye 'Series 4' forår/sommer-kollektion 2016. Til at stå i spidsen for den nye kampagne, har modehuset truffet et opsigtsvækkende valg. Læs, hvem der skal stå model for den nye kampagne her i artiklen

Til Louis Vuittons nye kampagne for forår/sommerkollektionen 2016, har kreativ direktør for modehuset, Nicolas Ghesquiére, valgt at gå helt nye og utraditionelle veje. Som det nye ansigt udadtil for Louis Vuittons forår/sommer 2016 kampagne, er valget nemlig bl.a. faldet på den animerede karakter ’Lightning’, som er kendt fra videospilsuniverset 'Final Fantasy'.

Derudover er den 17-årige skuespiller Jaden Smith, søn af Will Smith, valgt til at stå i spidsen for kampagnen for kvindekollektionen, hvor Jaden selv poserer i styles fra den nye kollektion for kvinder.

LÆS OGSÅ: Se de flotteste looks fra Louis Vuittons SS16 kollektion

Forfatterne bag dette seneste kapitel er Jurgen Teller, Bruce Weber samt den japanske videospil- og mangaskaber Square Enix. Hver udtrykker de et synspunkt om, hvordan den nye æras muser ser ud.

LÆS OGSÅ: Ny Louis Vuitton-udstilling i byernes by