TRENDS & STYLING

& Other Stories afslører co-lab kollektion på Instagram

Den nye co-lab kollektion mellem & Other Stories og Ada Kokosar lanceres d. 17. september. Men allerede nu er det muligt at få et smugkig på samarbejdet på Instagram.

Kollektion er skabt ud fra fem forskellige looks og kommer bl.a. til at indeholde frakker, toppe, jakker til strik, bukser, nederdele. Farvesammensætningerne er monokromatiske og i klassiske farver som camel, sort, marineblå og hvid. Og materialerne er af let neopren og flere former for uld som cady-uld, merino-uld og lys filt.

LÆS OGSÅSay Blue | Ny kollektion fra Gina Tricot

"Oprettelsen af @adakokosarstories er et forsøg på at invitere alle kvinder til at være en del af min kollektion og følge den fra idé til skabelsen af de endelige designs. Jeg håber, folk vil blive inspireret af at følge væksten af dette projekt og tage imod min idé om at bygge sin egen identitet.

- Ada Kokosar

Ada har i samarbejde med sin tætte veninde, Giorgia Tordini, oprettet Instagram-profilen @adakokosarstories. Ved at "fortælle" historien på Instagram ønsker de at vise de forskellige faser bag den kreative proces i udarbejdelsen af kollektionen. Billederne er taget af fotografen Damien Blottiere og er kunstneriske, drømmende kombineret med mere nutidige og realistiske billeder. 

Kollektionen vil være tilgængelig på Stories.com og i butikken & Other Stories i København d. 17. september. 

Få en forsmag på kollektion i galleriet

Ada Kokosar for & Other Stories

LÆS OGSÅ: Lacoste X Lesage | Ny haute-couture kollektion

 

Læs mere om: