TRENDS & STYLING

Phoebe fra Friends forudså tidens største modetrend

Phoebe Buffay, trendsætter? Den havde vi nok aldrig forudset, men faktisk forudså Phoebe op til flere store modetrends og særligt én rockede hun allerede i Friends' forgyldte dage. Se hvilken trend lige her.

Serien Friends er bl.a. kendt for sin klassiske 90'er-mode, som seriens karakterer viste på egne, personlige måder - fra Chandlers veste til Monica Gellers net-shopper og kridhvide sneakers. Og så var der selvfølgelig Rachel, der absolut var seriens modekyndige, hvis stil mange piger og kvinder efterlignede, og stadig efterligner den dag i dag.  

Og imens Rachel Green fortsætter med at have indflydelse på mange piger og kvinder verden over, så er en anden Friends-karakter i mellemtiden også opstået som showets nyeste fashionista.

For som vi måske alle sammen husker, så var Phoebe Buffay ikke bange for at blande farver, mønstre og cool asseccories og det rimer unægteligt på mange af de modekyndiges 2020-garderober.

LÆS OGSÅ: Få Friends-looket med det her nye makeup-merchandise

Så her, 20 år senere, kan vi for første gang nogensinde skrive trendsætter om den excentriske og skøre karakter, Phoebe Buffay, og særligt nedestående outfit er jo som taget ud af Instagram anno 2020.

For du har med garanti bemærket de oversized kraver, der titter frem fra trøjer, strik, blazere og veste på både influencere og fashionistaer rundt omkring. En trend, der har manifisteret sig i modebilledet er en trend, Phoebe Buffay allerede rockede tilbage i 90’erne, som den ægte ’cool-cat’ hun unægteligt var og er.

LÆS OGSÅ: 30 facts om 90'er-serien Friends, du ikke kendte