TRENDS & STYLING

PRETTY IN PINK | Kom med på den lyserøde bølge

Pink deler vandene - enten elsker du farven, eller også hader du den! MEN vi kan heller ikke denne sæson undgå den skønne feminine farve. Her er 11 udvalgte items i pink!

Meget, mere, mest pink!

Det er vist ingen hemmelighed, at lyserød er en farve, der kan skille vandene. Enten har du altid været lidt forelsket i den eller, også kan du slet ikke vride din hjerne omkring, at skulle hverken klæde dig i den eller se på den. MEN heller ikke denne sæson kan vi undgå den skønne feminine nuance. Vi så den i efteråret 16, og den er så sandelig også fremtræden i blandt sommerens tendenser.

LÆS OGSÅ: 5 store trends fra modeugen i New York - en af dem er pink!

Alt fra pretty-in-pink i kjole med stiletter, til huen og hættetrøjen. Den lyserøde nuance ses i alle former for outfits - og både til drenge og piger. Så der er rig mulighed for at udforske den på kryds og tværs. Derfor kan du rolig forberede din garderobe på, at der skal være knald på den lyserøde farve - hellere over i den mere pink end sarte rosa.

TIP: Et nemt dagligdags-oufit kunne være en lyserød t-shirt, et par cropped jeans og en sporty taske, eller en lyserød sweatshirt med en A-formet nederdel og nogle rå støvletter. 

Er du alligevel lidt i tvivl om, hvordan den skal integreres i dagligdagens outfits, giver IN dig her vores favoritfund i galleriet.

Pretty in pink

LÆS OGSÅ: Velour til hverdag og fest