TRENDS & STYLING

Sådan bruger du den hvide skjorte uden at se basic ud

På IN er vi vilde med den altid stilsikre hvide skjorte, som vi år efter år investerer i, i klassiske og mindre klassiske udgaver. Men nogle gange kan den blive lidt kedelig, hvis vi glemmer at style den på en ny måde, der kan give skjorten nyt liv og ekstra kant.

Den perfekte garderobe er fyldt med basisting som jeans, herrebukser, blazer, T-shirts og flere skjorter. De er items der går igen flere sæsoner, og som vi hele tiden lærer at bruge på nye måder. Men basistingene kan også gå hen og blive for basic og en smule kedeligt, så IN giver der her en guide til, hvordan du bruger dine fine hvide skjorter på bedste og mest stilsikre vis.

LÆS OGSÅ: GUIDE | 10 clutches til sommer

Vælg en skjorte, der er oversized
Når du køber en skjorte med lidt ekstra længde eller bredde, har du helt automatisk givet dit basis-item et nyt udtryk, der gør den mere spændende at se på. Hvis den er lang nok, kan den bruges som kjole både med og uden bukser under.

Brug den med en farverig underdel
Hvis din skjorte er helt klassisk i snittet, kan den bedst gøres interessant ved at style den med nogle items, som er ekstra spændende. Sæt din stilrene hvide skjorte sammen med et par bukser eller en nederdel i en skrap farve, eller hvis du er rigtig modig en underdel med print.

Find en skjorte med et særligt snit
Der findes mange forskellige varianter af den hvide skjorte, hvor snittet er anderledes og med finurlige detaljer, der kan få den til at skille sig ud. Invester gerne i en af disse modeller, de er stadig klassiske og sofistikerede, men har stadig twist der giver dit outfit lidt ekstra.

LÆS OGSÅ: De smukke, hvide og flagrende sommerkjoler

Rul ærmerne up og stop skjorten ned i dine jeans
Ved at stoppe din klassiske hvide skjorte ned i bukserne og rulle ærmerne op giver du den et nyt udtryk, der er mere råt og knap så fint som skjorten ellers kan være.

Accessories
Som det er med alle outfits er det dine accessories, der sætter prikken og i’et. Med den hvide skjorte kan du give den lidt ekstra gas, uden at du kommer til at se pyntet ud. Style dit klassiske outfit med en chunky halskæde eller armbånd eller smid et bælte i taljen for at bryde det ellers kedelige look.

Brug din skjorte under en fin top eller kjole
Vi er uden tvivl vilde med dimensioner i vores outfits på IN, og den hvide skjorte kan sagtens være en del af et lag-på-lag outfit. Smid en top med spaghetti-stropper eller en slip-on kjole ud over skjorten, så kan du virkelig give din skjorte et helt nyt udtryk.

Se galleriet igennem for mere skjorte inspiration!

SKJORTEGUIDE | Hvide

LÆS OGSÅ: 10 ting, du skal have i din garderobe, når du er i 30'erne

Læs mere om: