TRENDS & STYLING

Sådan bruger du denim denne sommer

Det er på tide at smide dine elskede sorte jeans ind bagerst i skabet og gøre plads til sommerens hotteste denim trends.

Denim kommer igen som et bragende hit denne sommer, hvor det varme sommervejr er den perfekte anledning til at hoppe i et par lækre denim shorts, en feminin denim nederdel eller en rå denim jakke.

Men i år vil der være mere fokus på den mørkere denim end den lyse denim, som vi normalt forbinder med sommer.

LÆS OGSÅ: Denne type denims kal du kende lige nu

Ny denim-sommerklassiker

En hvid bluse og en lys denim nederdel eller et par shorts har altid været et klassisk sommer outfit. Men i år er det den mørkere denim, der bliver sommerens nye klassiker.

Den mørke denim er denne sommer et hit både i form af de klassiske denimbukser, shorts, nederdel, kjoler, skjorter og meget mere. Specielt er det den mørkere denim med lidt ”lyse” overflader på for eksempel knæene og lårene, der får materialet til at se slidt ud, selvom det ikke er det. Det giver et mere rå look og samtidigt lysner op i de mørke denimtoner.

For at få et lækkert sommerlook, kan du style den mørke denim til eksempelvis lyse og mønstrede overdele, som vil lave en kontrast til den mørkere denim, og gøre det mere sommerligt.

En hvid eller en lyseblå bluse vil stå rigtig godt til den mørke denim – og ikke mindst din brune sommerhud.

Tag et kig i galleriet og find din nye denim-sommerklassiker:

12 denimfund til denne sommer

LÆS OGSÅ: Disse farver er gode til denim