TRENDS & STYLING

Sådan bruger du shorts på arbejde

På de varme sommerdage kan det være rart at bære shorts på arbejde. Her får du stylingtips til, hvordan du kan bruge dine sommershorts professionelt på arbejde.

I den bagende hede, vi oplever henover sommeren, kan det være fristende at trække i lette og luftige klæder på arbejde. Denne type styles kan både være komfortable og fashionable, og det væsentligste er, at man føler sig godt tilpas i det, man har på.

Komfortabel og fashionabel med shorts

Shorts er én af de sommerlige items, der er mest populære i varmen – og det forstår man jo godt! De er korte og flotte, og så giver os også mulighed for at vise vores sommerbrune ben frem.

LÆS OGSÅ: Her er de workwear-outfits, du kan have på, når det er virkelig varmt

Men det kan nogle gange være vanskeligt at vurdere, hvilke shorts, der er anvendelige i forbindelse med arbejde, og hvilke typer shorts, der kun hører sig til i fritiden.

LÆS OGSÅ: Her er sommerens 5 største modetrends

Shorts før og nu

Oprindeligt var shorts kun båret af de unge drenge, der endnu ikke blev betragtet til at være ’gamle nok’ til et par flotte bukser. Med tiden begyndte voksen også at bære dem – og med tiden også kvinder. Dog blev shorts ikke brugt til fine arrangementer eller arbejde, som de ellers sagtens kan beregnes til nu – hvis de styles rigtigt.

Shorts, der egner sig til arbejde

Hvis du ønsker at bære shorts på arbejdet, er det specielt de højtaljede shorts, der hitter. De må meget gerne være lidt lange – gerne med en længde, der går lige over knæene – og ikke alt for tætsiddende.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du dit jakkesæt

En god måde at style sine shorts på til arbejdsbrug, er at style dem med en forholdsvis afdæmpet top og med en blazer udover. Blazeren kan nemt tages af og på afhængig af vejret, eller hvis du skal til et vigtigt møde. En lækker silkeskjorte er heller aldrig en dårlig idé, da den både er lækker, klassisk og feminin, og egner sig godt til jobbet.

TIP! Undgå slidte eller korte denim shorts på arbejdet. Gem dem hellere til strandturen, hvor du kan have en lækker bikini eller badedragt under.

Stylingtips: sådan bruger du shorts på arbejde

Herunder finder du stylingtips til, hvordan du kan style forskellige typer shorts til arbejde.

Hvide shorts til arbejde

Hvide shorts kan styles med en fin, farvet skjorte. Pastelfarver komplimenterer hvid på en elegant måde, så du kan med fordel springe ud i de smukke forårs- og sommerfarver. Vælg hertil et par lækre brune sandaler, som skaber lidt kontrast til pastelfarverne, og du vil have et fuldkommen gennemført outfit til arbejde.


Shorts Bottega Veneta, 3.885 kr. Kan købes online HER


Shorts Lauren Ralph Lauren, 699 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 25 pastelfarvede kjoler til sommerfesten

Sandfarvede shorts til arbejde

Et par sandfarvede shorts er gode til at fremhæve de lækre, solbrune ben. Med en hvid top og en blazer udover, som eventuelt er samme farve som shortsene, har du et professionelt og sommerligt outfit. Husk de fine accessories, både tasken og solbrillerne, så er du klar til en varm arbejdsdag.


Shorts Ganni, 1.485 kr. Kan købes online HER


Shorts Noa Noa, 600 kr. Kan købes online HER

Shorts i farver til arbejde

Man kan ikke komme udenom, at farver giver glæde. Især når den skyfrie himmel viser sig, og solen er på sit højeste. Vælg derfor et par shorts i en farve, der gør dig glad. Hvis du ønsker det, kan du nedtone de farvede shorts med mildere farver – eller sort eller hvid.


Shorts Rejina Pyo, 2.615 kr. Kan købes online HER


Shorts Mos Mosh, 599 kr. Kan købes online HER

Denimshorts til arbejde

De klassiske denimshorts vil altid gå godt til jobbet. Så længe de ikke er slidte eller korte. Her kan du sagtens smide et par sandaler på, da denimshorts sagtens kan styles afslappet – men du kan også sagtens tage et par sandaler på med lidt hæl. Kun fantasien sætter grænser – og din arbejdsplads selvfølgelig.


Shorts Denim Hunter, 599,95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: it-taskerne, du skal kende

Shorts i jordfarver til arbejde

Jordfarver i alle afskygninger er et kæmpe hit i 2019 – og helt sikkert også et par år frem. Derfor vil det ikke være nogen dum idé at få anskaffet sig et par shorts i denne farve. Heldigvis går jordfarver hånd i hånd med næsten alle andre farver, så de vil ikke være svære at style. Skab noget sammenhæng i dit outfit og tilføj et par jordfarvede accessories i form af solbriller eller en taske.


Shorts Rokh, 3.250 kr. Kan købes online HER


Shorts Tibi, 3.210 kr. Kan købes online HER


Shorts Prada, 8.215 kr. Kan købes online HER

Sorte shorts til arbejde

Hvis du vælger et par sorte shorts, er det en god idé at tilføje et item til outfittet, der har en lys farve – eller som er hvid. I de varme sommermåneder vil du nemlig være glad for at tilføje lidt lys til dit outfit. Du kan også sagtens tage et par farvede sandaler på hertil, som vil skabe et flot spil i sommersættet.


Shorts Isabel Marant Ètolie, 1.120 kr. Kan købes online HER


Shorts Dries Van Noten, 2.650 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 30 skønne sommersko