TRENDS & STYLING

Sådan klæder du dig til et efterårsbryllup

Efteråret er en af de smukkeste sæsoner, og derfor vælger flere par at afholde deres bryllup på denne tid af året. Måske er du en af de heldige, der er inviteret til et efterårsbryllup? Her finder du 6 bryllupsoutfits, som passer perfekt til efteråret.

Det kan være svært at finde det perfekte look, når du skal til et bryllup i efteråret. Til dels på grund af de koldere temperaturer.

Regel nummer 1 er selvfølgelig at følge den dresscode, som brudeparret har bestemt for dagen. Men hvordan er det så lige med tøjet til et bryllup i efteråret?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal have på til dit næste bryllup, kan du lade dig inspirere af disse 6 bud på et muligt bryllupsoutfit.  

LÆS OGSÅ: 10 typer tasker, enhver kvinde bør eje

6 outfits til efterårets bryllupper

Her finder du 6 forskellige looks til et bryllup i efteråret. Om du er til smukke lange kjoler, bukser, høje stiletter eller sneakers, så finder du det alt sammen her.

Læderjakke til efterårsbryllup

En rå læderjakke kan være smuk over en klassisk, simpel kjole. En kort læderjakke holder dig varm, og samtidig er den perfekt i længden, da den ikke dækker for meget af din kjole. Hvis du synes, at den sorte læderjakke har et lidt for ’hårdt’ look, kan du i stedet iføre dig en hvid læderjakke.

 

Kjole, Alexander McQueen, 18.590 kr. Kan købes online HER 
Sko, Gianvito Rossi, 4.150 kr. Kan købes online HER 
Læderjakke, Modström, 2.300 kr. Kan købes online HER 
Øreringe, Polar Jewelry, 1.150 kr. Kan købes online HER 
Taske, Saint Laurent, 13.000 kr. Kan købes online HER 

​LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke må have på til et bryllup

2. Bukser til bryllup

Bukser med høj talje eller vidde, kan være mindst lige så festlige som en kjole, hvis de styles rigtigt. Style bukserne med en overdel der blafrer i vinden og iøjnefaldende smykker - så er du klar til bryllup.

Bluse, Stine Goya, 5.545 kr. Kan købes online HER 
Bukser, Roksanda, 6.436 kr. Kan købes online HER 
Sko, Balmain, 8.474 kr. Kan købes online HER 
Taske, Jimmy Choo, 5.150 kr. Kan købes online HER 

3. Bryllupsoutfit i bourgogne  

Farve- og trendbureauet Pantone har kåret denne farve som året efterårsfarve. Den er perfekt til at understrege overgangen til en koldere sæson. Style den med en bluse indenunder som denne, og lad de korte, hvide blondeærmer stikke diskret ud ved skuldrene.

Kjole, Max Mara, 11.385 kr. Kan købes online HER 
Bodystocking, Agent Provoxateur, 3.220 kr. Kan købes online HER 
Sko, Dolce & Gabbana, 4.630 kr. Kan købes online HER 
Taske, Gucci, 5.150 kr.  Kan købes online HER 
Øreringe, Jennifer Behr, 2.165 kr. Kan købes online HER 

​LÆS OGSÅ: Må man have sort på til et bryllup?

4. Blazer til efterårsbryllup

Blomster og broderier forbindes ofte med sol og sommer, men med den rette styling kan du uden problemer iklæde dig en blomsterkjole til et efterårsbryllup. Prøv for eksempel denne fra det vintageinspirerede Loveshackfancy, der skaber kjoler med fine detaljer, flatterende silhuetter og smukke blomstermønstre. For at neddæmpe kjolens sommerlige aura, kan du med fordel svinge en mørk og oversize blazer over skuldrende – som i øvrigt også varmer dig.

Kjole, Loveshackfancy, 4.780 kr. Kan købes online HER 
Blazer, Joseph, 5.790 kr. Kan købes online HER 
Sko, Aquazzura, 4.100 kr. Kan købes online HER 
Taske, Loeffler Randall, 2.500 kr. Kan købes online HER 
Øreringe, Sif Jacobsen Jewellery, 899 kr. Kan købes online HER 

5. Lang kjole til efterårsbryllup 

Ved formelle bryllupper forventes det, at de kvindelige gæster iklæder sig en lang kjole. Ingen grund til bekymring, for hvem vil ikke gerne hoppe i denne lækre sag? Der er ikke mange, der kan slippe godt afsted med af lade farverne guld og orange fusionere i én og samme kjole. Det er nu engang det, som design-makkerparret, Laura Kim og Fernando Garci, har formået i denne silkekreation fra Oscar de la Renta. De smukke farver matcher efterårets gyldne toner og er derfor perfekt til et bryllup i efterårssol. Style den med simple smykker og accessoires, og giv kjolen lov at tale for sig selv.

Kjole, Oscar de la Renta, 61.000 kr. Kan købes online HER 
Sko, Prada, 4.000 kr. Kan købes online HER 
Øreringe, Nord By Thomsen, 2.500 kr. Kan købes online HER 

6. Sneakers til efterårsbryllup

Hvis du overvejer at tage et par lækre sneakers på til et bryllup, så skal du være sikker på, at du ikke bryder dresscoden. Overvej både omgivelserne og temaet - og husk at tage hensyn til brudeparret. Find et par sneakers der er unikke, så folk ikke er i tvivl om, at du har tænkt over dit valg af fodtøj. Bær sneakers med en kjole som denne, der med fordel også kan bruges til vinter med støvler og en sweater.

Kjole, Art Dealer, 3.000 kr. Kan købes online HER 
Sko, Ganni, 2.225 kr. Kan købes online HER 
Taske, Baum und Pferdgarten, 2.999 kr. Kan købes online HER 
Armbånd, Stine A, 350 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke må have på til et bryllup