TRENDS & STYLING

Sådan pifter du dine outfits op med accessories

Er du træt af din garderobe? Med de rigtig accessories kan du let forvandle dine looks.

Det kan ske, at ens garderobe virker kedelig eller falmer efter noget tid. Når den følelse rammer, kan det virke nødvendigt at bruge penge på nye items, selv om du højst sandsynligt allerede har en masse fine items i din garderobe, der blot mangler nye styling-muligheder.

Nogle styles burde være fast inventar i enhver garderobe, og det er disse items, der bliver taget udgangspunkt i her. Det kan eksempelvis være den hvide skjorte, blazeren, den sorte kjole, sweateren og jeans. De bør kunne findes i et hvert klædeskab, men det er typisk også de items, som vi kan miste interessen for med tiden, og som vi derfor udskifter. Men er det nødvendigt? Slet ikke!

LÆS OGSÅ: 10 pelsede accessories til foråret

Accessories giver nyt liv

En hvid skjorte eller et par blå jeans kan holde i flere år, så længe du passer på dit tøj. Men et par jeans kan i sig selv hurtigt virke kedelige og ensartede. Der skal dog ikke mere til end et par nye accessories til for at give de gamle favoritter nyt liv.

Med de rigtige accessories kan ethvert ’gammelt’ outfit få helt nyt liv! Så hvis du skal ud og investere i din garderobe, så investér i en fed taske, et par lækre sneakers eller farverige hæle. Kun fantasien sætter grænser!

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

I galleriet herunder får du tips til, hvilke accessories der kan pifte dit outfit op:

3 måder at pifte dit look op med accessories

LÆS OGSÅ: 15 accessories, der redder dit outfit